Για μια θέση... στο πάρκινγκ

Τελικά ο Γ' Παγκόσμιος δε θα γίνει για το νερό. Θα γίνει για το πάρκινγκ. Το έχω ξαναγράψει παλιότερα αυτό. Αλλά τώρα τα γεγονότα με επιβεβαιώνουν.
Αστειευόμενοι λέγαμε, πριν από καιρό, σε αυτήν εδώ τη στήλη, ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει για το… πάρκινγκ. Και να που τα πρώτα σημάδια άρχισαν να διαφαίνονται.

«Τον μαχαίρωσε για μία θέση πάρκινγκ» έγραφε με μεγάλα γράμματα ο τίτλος της είδησης που έπεσε χθες στην αντίληψη του Ιοβόλου, και η οποία εξιστορούσε την απίστευτη λογομαχία μεταξύ ενός 47χρονου τροχονόμου, που εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, με έναν 40χρονο οδηγό, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα και τα δύο του παιδιά, για μία θέση πάρκινγκ στο Ξυλόκαστρο.

Η «λογομαχία» κατέληξε σε άγριο μαχαίρωμα στα πλευρά, κοντά στην καρδιά, του άτυχου οδηγού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου από όπου πήρε εξιτήριο καθότι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα υγείας!

Στη συνέχεια, και αφού παρουσίασε αιμορραγία στους πνεύμονες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, όπου και εγχειρίστηκε. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, από θαύμα συνεχίζει να ζει.

Το τραγελαφικό της όλης ιστορίας είναι ότι, όπως δήλωσε ο οδηγός, ανώτεροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο της Κορίνθου του ζήτησαν να… «το δει θετικά (!) και να μην υποβάλλει μήνυση».

Αν αναρωτιέστε τι απέγινε ο τροχονόμος, τέθηκε σε διαθεσιμότητα –όχι φυσικά αμέσως, αλλά μετά τη χειρουργική επέμβαση στο Ερρίκος Ντυνάν, όπου αποδείχτηκε ότι το περιστατικό δεν προκάλεσε «ένα απλό θλαστικό τραύμα» όπως είχαν αποφανθεί οι γιατροί του νοσοκομείου στην Κόρινθο.

Κι επειδή, όπως έχουμε ξαναπεί, ο σχολιασμός της επικαιρότητας δυσχεραίνει όταν τα γεγονότα είναι από μόνα τους πολύ αστεία ή πολύ τραγικά, αφήνω τα σχόλια σε εσάς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v