Ονειρεύονται να γίνουν πολιτσμάνοι!

Και εκεί που η ελληνική κοινωνία «το παίζει» προοδευτική και «κράζει» το δημόσιο και τους «βολεμένους» του, ανακοινώνεται ότι πρώτη σχολή στις προτιμήσεις των υποψηφίων στα φετινά μηχανογραφικά είναι η Σχολή Αστυφυλάκων και… μας πέφτουν τα αυτιά!

Εδώ ο κόσμος καίγεται...

...Τα λεφτά τρώγονται, η μόστρα γίνεται, οι άνθρωποι μένουν αβοήθητοι και οι μη κυβερνητικές οργανώσεις νίπτουν τας χείρας τους.

Σκάσε και τρώγε!

Τι κάνει μία μεγάλη (και φαινομενικά αριστερή) εφημερίδα όταν ένας από τους δημοσιογράφους της ετοιμάζεται να αποκαλύψει στοιχεία κατά της μεγαλύτερης αλυσίδας fast food στην Ελλάδα; Τον απολύει!

Πού είναι τα τανκς, οέο;

Ανήσυχοι πολίτες της Georgia των ΗΠΑ ακούν στις ειδήσεις για τη ρωσική εισβολή, τρέχουν στο παράθυρο και... αναρωτιούνται γιατί δε βλέπουν τανκς. Όχι (δυστυχώς) δεν είναι φάρσα.

Το θαύμα του marketing στην εποχή των ισχνών αγελάδων...

...'Η πώς μπορείς να κάνεις έναν Έλληνα που διαμαρτύρεται καθημερινά για την ακρίβεια να σταθεί στην ουρά μια Παρασκευή πρωί για να δώσει 570 ευρώ και να πάρει ένα iPhone που δεν πρόλαβε να ενσωματώσει λογισμικό για να υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες.

Ο θάνατος του μπουζουκιού

Μαύρες πλερέζες έχουν ρίξει οι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας, αφού «καμένοι» από τα χαμηλά «μεροκάματα» του περασμένου χειμώνα, ψάχνουν φέτος από πού να κόψουν και πού να ράψουν, για να τους «βγει» η χρονιά αναίμακτα.

v