Ρε, σίγουρα δεν είσαι πόρνη;

Είστε πόρνη; Προαγωγός; Μήπως είστε αντιπρόσωπος τρομοκρατικής οργάνωσης; Μήπως πήρατε μέρος σε κάποια γενοκτονία; Μήπως σε κάποιο διωγμό που οργάνωσαν οι Ναζί; Όχι; Είστε σίγουροι; Ξανασκεφτείτε το... η visa για τις ΗΠΑ δεν είναι μικρό πράγμα!     

Καλλιτέχνες για... αυγά

Όταν θα φύγεις πως θέλεις να σε θυμούνται; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί κάθε μεγάλο άνδρα. Ή εν πάσει περιπτώσει θα έπρεπε να απασχολεί κάθε μεγάλο άνδρα. Εμείς φροντίζουμε για την υστεροφημία του κ. Αλογοσκούφη πιστεύοντας για αυτόν τα καλύτερα και καταδικάζοντας την ενέργεια της ρίψης αυγών εναντίον του.  (μη δείτε το video)     

Εριστική πόλη…

Βρίσκομαι εδώ και δυο μέρες στη Θεσσαλονίκη, την πόλη δηλαδή που βάζει τα γιορτινά της κι ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις ορδές των σινεφίλ επισκεπτών που θα συρρεύσουν για το 49ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου...

Κάντο όπως το μηρμύγκι

Ρεβάνς από τις εντυπώσεις που προκαλούσε ο μύθος του Αισώπου περί τζίτζικα και μέρμυγκα φαίνεται να παίρνουν τώρα τα μυρμήγκια, αφού επιστήμονες υποστηρίζουν πως αυτά κατέχουν τα μυστικά επίλυσης του κυκλοφοριακού.

Ο λύκος και τα πρόβατα

Αστυνομικός συλλαμβάνεται για κλοπή 600 ευρώ από αλλοδαπό. Και βεβαίως τού επιβάλλεται η τρομερή ποινή της διαθεσιμότητας. Γιατί δεν τους βάζουν μια βδομαδούλα στη φυλακή να δει και τις συνθήκες κράτησης. Έτσι, για να ξέρει που στέλνει όσους δεν είναι... ημέτεροι.

Ανθρώπινες συνθήκες για τον σύντροφο Τατούλη τώρα!

Ενώ εμείς απολαμβάνουμε την άνεση της ενημέρωσης του καναπέ, κάποιοι άλλοι ταλαιπωρούνται από γραφείο σε γραφείο για να "φτιάξουν" τις ειδήσεις που εξάπτουν την πολιτική μας περιέργεια Ζωή είναι αυτή, ρε Πέτρο;  

Βοήθειά μας!

Λίγο να περιμένει κανείς η Εκκλησία δεν τον απογοητεύει ποτέ. Τα νεότερα έρχονται από τον Πανάγιο τάφο και το Ναό της Αναστάσεως, τον οποίο μετατρέπουν σε ρινγκ οι σεβάσμιοι λειτουργοί της ορθοδοξίας. (Δείτε το video)    

v