Νέο Wine Garage στο Ψυχικό

Είναι από τις αγαπημένες μου κάβες και την παρακολουθώ - και ως πελάτης και ως δημοσιογράφος - από τότε που άνοιξε το κατάστημα της Εκάλης. Παρότι αυτό θα συνεχίσει να είναι το κατάστημα της επιλογής μου, λόγω κοντινής απόστασης από το σπίτι μου, χαίρομαι που η οικογένεια των Wine Garage αποκτάει άλλο ένα αδελφάκι.

Το τρίτο Wine Garage λοιπόν έρχεται να μοιράσει την απόσταση μεταξύ των δύο παλαιότερων καταστημάτων, γι αυτό και ανοίγει μεταξύ Βορείων Προαστίων και Κέντρου, στο Ψυχικό. Θα ακολουθήσει το ίδιο πρωτοποριακό design εσωτερικά, ενώ θα διαθέτει τις εξαιρετικές επιλογές από τον Ελληνικό και (κυρίως) τον διεθνή αμπελώνα σε πολύ λογικές τιμές, κατά την πάγια πολιτική της εταιρείας.

Εγώ θα περάσω σίγουρα από τα εγκαίνια για να ευχηθώ την (δεδομένη) καλή επιτυχία. Θα γίνουν αυτό το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι και μετά. Είναι ανοιχτά για κάθε οινόφιλο.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 340 (στο δεξί μας χέρι ανεβαίνοντας, στο ύψος των φαναριών της Αγίας Βαρβάρας), και απαντάει στο τηλέφωνο 210-6771120. Η ηλεκτρονική διεύθυνση για όλα τα Wine Garage είναι www.winegarage.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v