Συγκάτοικοι είμαστε...

Οδηγώ εδώ και 13 χρόνια κι είχα και δικό μου ΙΧ μέχρι πριν λίγους μήνες που αποφάσισα να το πουλήσω και να ησυχάσω...

Σπασμένο καράβι

Το από που θα φανεί ότι ένα καράβι βουλιάζει, συνήθως δεν είναι κάτι δεδομένο. Συνήθως όμως, όταν ένα μήνα μετά από ανασχηματισμό αρχίζει να ακούγεται η λέξη "διαδοχή" το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.      

"Χαμένα" κορμιά

Τι ζητούν τα νεκρά σώματα στο Γκάζι; Μα, να εξάψουν την αιμοδιψή μας περιέργεια, να μας συμφιλιώσουν με το άψυχο και βεβαίως να... προκαλέσουν τους ηθικολόγους.   

Νάθινγκ κομπέρς το Philippos

Μετά τις επιτυχείς εμφανίσεις των Γιώργου Νταλάρα με τον Sting και του Ian Gillan των Deep Purple με τον Μιχάλη Ρακιντζή, ένα ακόμη εμπνευσμένο σχήμα θα εμφανιστεί στο στάδιο Καρϊσκάκη. Κυρίες και κύριοι, το αυτονόητο: Φίλιππος Πλιάτσικας και Sinead O’ Connor!

The road to hell

Πόσο πρέπει να αυξηθούν τα διόδια στη γέφυρα ρίου Αντιρρίου πριν προχωρήσει η βελτιωση και η αναβάθμιση και του δρόμου- σκοτώστρα που οδηγεί εκεί (Κορίνθου- Πατρών); Από σήμερα το κόστος διέλευσης αυξάνεται στα 11,7 ευρώ.  Η είδηση βέβαια δεν αφορά εκείνους που έχουν αποφασίσει να μην πληρώνουν διόδια...   

Κατούρα να φύγουμε

Ο νέος εφιάλτης του ελληνικού στρατεύματος ακούει στο όνομα... "κατούρημα"! Αν συνεχίζουν να ελέγχουν τους φαντάρους για λήψη "ναρκωτικών" (της κάνναβης συμπεριλαμβανομένης) θα μείνουν μόνο με τους μονιμάδες. Αυτό εννοούν με τη σκοπούμενη μείωση της θητείας;  

v