Νάθινγκ κομπέρς το Philippos

Μετά τις επιτυχείς εμφανίσεις των Γιώργου Νταλάρα με τον Sting και του Ian Gillan των Deep Purple με τον Μιχάλη Ρακιντζή, ένα ακόμη εμπνευσμένο σχήμα θα εμφανιστεί στο στάδιο Καρϊσκάκη. Κυρίες και κύριοι, το αυτονόητο: Φίλιππος Πλιάτσικας και Sinead O’ Connor!
Γιώργος Νταλάρας και Sting, Ian Gillan (των Deep Purple) και Μιχάλης Ρακιντζής και τώρα… Φίλιππος Πλιάτσικας και Sinead O’ Connor! Τα τρελά ζευγάρια που ενώνει η ανάγκη των γραφείων παραγωγής για έσοδα και… αρπαχτές δεν έχουν τέλος και- κατά τη γνώμη μου- ούτε ταίρι στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή.

Εξηγούμαι. Είδα σήμερα δελτίο τύπου το οποίου ανακοινώνει από τώρα για τις 12 Ιουνίου την... πολυαναμενόμενη κοινή συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με την Sinead O’ Connor!

Δύο τινά παίζουν για τον Sting, τον Gillan, την Ο’ Connor και όλους αυτούς που έρχονται εδώ και συνεργάζονται με τους απανταχού Ελληνάρες. Ή έχουν ξεπέσει τόσο πολύ και καλοβλέπουν τα φραγκάκια που θα τσεπώσουν ή κάποιοι τους παραμυθιάζουν τρελά για τη μουσική συγγένεια που έχουν με τον αντίστοιχο Έλληνα καλλιτέχνη.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, πάλι κατά την εκτίμησή, μου είναι πως ως «κορύφωση της βραδιάς» περιγράφεται η στιγμή που ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα ανέβει στη σκηνή- μετά την Sinead O’ Connor!

Το ίδιο δελτίο τύπου μας υπόσχεται ότι η προπώληση θα ξεκινήσει σύντομα.

Αμήν, Παναγία μου!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v