Για πάντα στο (κινέζικο) λιμάνι!

Εσείς, αν έπαιζε ο Ολυμπιακός και την ίδια ώρα συνεδρίαζε η επιτροπή για την πώληση των προβλητών 1 και 2 της ΟΛΠ στην κινεζική Cosco, που θα προτιμούσατε να ήσαστε; Φαντάζομαι την απάντηση, αλλά εσείς δεν είστε βουλευτές. Σωστά;    

Πλαστοπροσωπίες

Τα λεγόμενα social networking sites είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας ενός όλο και αυξανόμενου αριθμού χρηστών του διαδικτύου. Πολλές φορές μάλιστα σε σημείο «ανησυχητικό»- που λένε και οι γηραιότεροι.

Αλίκη + Σωκράτης= L.F.E.

Τι δουλειά έχουν ο Αρχιμήδης με το Μάρκο Βαμβακάρη και ο Βασίλειος Β' ο Βουλγαροκτόνος με το Θανάση Βέγγο; Μα, τι άλλο; είναι συνυποψήφιοι για να ανακηρυχθούν οι "Μεγαλύτεροι Έλληνες"!  

Ο μετρ του (τροβαδούρου του) Έρωτα

Ποια ακριβώς είναι η δουλειά των "Μέτρ" στις μεγάλες πίστες; Φαντάζεστε να συντονίζουν το προσωπικό, να διευθετούν τη χωρεθέτηση του κόσμου και γενικώς να επιλύουν όποιο πρόβλημα ανακύψει με την εξυπηρέτηση του κοινού που πληρώνει τα μαλλιά της κεφαλής του για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα; Ε, κάνετε λάθοςΟι ακόλαστοι θα ξέρουν ήδη ότι δεν είναι μόνο αυτά τα καθήκοντά του.    

Διαδίκτυο: Πειραματισμοί με την ελευθερία

Η ελευθερία του διαδικτύου για κάποιους είναι δεδομένη και για κάποιους... υπερτιμημένη. Αυτές τις ημέρες δικάζεται εξ αναβολής η υπόθεση του blogme.gr κατά του οποίου στράφηκε ο τηλεοπτικός κ. Δ. Λιακόπουλος πετυχαίνοντας αρχικά την αναστολή λειτουργίας του.     

Θα πέσουν "καντήλια"

Ο Αρχιεπίσκοπος αρχίζει τις πιέσεις προς την Κυβέρνηση να αποφασίσει "με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει". Και αυτή, τι κάνει; Εύχεται να έχει ξεχάσει ο κόσμος το Βατοπαίδι για να βρεθεί στις ιερές αγκάλες ή τσιμπά ψηφαλάκια από τον Γιώργο παίζοντάς το προοδευτικότερη του "προοδευτικού;".         

v