Πως θα βρουμε την υγεία μας;

Οι ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος υγείας μπορούν να θεωρηθούν δεδομένες. Υπάρχουν όμως φορές, όπως αυτή που μας θύμισε το βράδυ της Πέμπτης "ο Δημοσιογράφος", που ακόμα και όταν οι ανάγκες σε εξοπλισμό καλύπτονται, το ποθούμενο αποτέλεσμα δεν προκύπτει.    

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε

Και ενώ η εν εξελίξει κρίση απειλεί να συμπαρασύρει οικονομίες μιας ζωής και οδηγεί σε αθρόες απολύσεις, ορισμένοι αρέσκονται στην εμβριθή παρατήρηση του πόσα ακριβώς δισεκατομμύρια έχασε ο Μπιλ Γκαίητς και αν ο Γουώρεν Μπάφετ υποχώρησε δύο ή τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη του περιοδικού Forbes.     

Ενώ εσύ κοιμόσουν

Το 1976, μόλις ένα χρόνο αφότου η ΕΙΡΤ έγινε ΕΡΤ και τρία χρόνια πριν την πρώτη έγχρωμη μετάδοση στη χώρα μας, οι περισσότεροι Έλληνες σχεδόν δεν είχαν ιδέα τι εστί τηλεόραση, πόσο μάλλον τι εστί τηλεοπτικό δίκτυο ή πολυεθνική εταιρεία. Και πιθανότατα θα γελούσαν αν άκουγαν τι κάνει ένα τηλεκοντρόλ.

Οι Γερμανοί δεν είναι φίλοι μας

Στη Γερμανία λουφάζουν και... τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα με το σκάνδαλο της Siemens. Στην Ελλάδα πάλι,  ο επικεφαλής της Siemens Ελλάς αναγκάζεται στείλει γράμμα στον Πρόεδρο της Βουλής ότι στις επικείμενες ευρωεκλογές δεν θα δοθεί τίποτα στους Έλληνες πολιτικούς!  

Ωραίο μου πλυντήριο

Τι είναι λέτε αυτό που βοήθησε περισσότερο στην απελευθέρωση των γυναικών κατά τον 20ο αιώνα; Αν το ερώτημα σας φαίνεται ότι θέλει σκέψη, το Βατικανό μπορεί να σας διευκολύνει δίνοντάς σας την απάντηση. Ναι, σωστά μαντέψατε. Πρόκειται για την παρακείμενη συσκευή!    

Ενα φιλί πριν πεθάνεις

Ναι, κυρίες και κύριοι! Είμαστε η χώρα που εξανίσταται επειδή μία παράσταση περιλαμβάνει ένα φιλί μεταξύ ανδρικών χαρακτήρων και που αναγκάζει το διαιτητή μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης να δραπετεύει από το γήπεδο με νεκροφόρα.  

v