Πώς χτίζονται οι συμπάθειες

Ο κ. Γ. Μυλωνάς φαίνεται να μας εξηγεί σε πόσο στέρες βάσεις ο Β. Παλαιοκώστας έχτισε τη δημοφιλία του, την ίδια ώρα που η Αλέκα Παπαρήγα κάνει παράπονα για τις δηλώσεις Πάγκαλου και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος διαβεβαιώνει για το... ετοιμοπόλεμο του Πρωθυπουργού.  

Είναι κάτι χαρακτήρες...

Η επαναφορά της νομοθετικής απαγόρευσης των ύβρεων προς τα σώματα ασφαλείας, πραγματικά βάζει το "μαχαίρι στο κόκκαλο". Ποιο κάθαρμα θα τολμήσει τώρα να φωνάξει το "σύνθημα που όλους μας ενώνει"; Ε, ποιο;  

Mind the Koukouloforoi

Ένα ιδιαιτέρως επίκαιρο άρθρο έκανε την εμφάνισή του σαν κεντρικό αφιέρωμα στο Guardian Weekly της περασμένης εβδομάδας. Ο τίτλος του πιασάρικος, «Children of the Revolution» και το θέμα του, τι άλλο; Η διαρκής εξέγερση που βιώνει η ελληνική κοινωνία απ' το Δεκέμβρη και μετά (!!!).

Μασκα-ράδες

Βιάστηκα τις προάλλες να μιλήσω για την πρόθεση της κυβέρνησης να δαιμονοποιήσει την υποτιθέμενη έλλειψη επαρκούς αστυνόμευσης του κέντρου για να αντισταθμίσει το επικοινωνιακό disadvantage από την έξαρση της εγκληματικότητας.

Εμπρός της γης Συνασπισμένοι

Αν επρόκειτο για αγώνα ομαδικού αθλήματος, θα μιλούσαμε για"αυτοκτονία στα τελευταία λεπτά". Στην περίπτωσητου Συνασπισμού καλούμαστε να το πούμε απλώς "δημοκρατικές διαδικασίες στο εσωτερικό ενός κόμματος". Μμμμ, δεν ακούγεται άσχημο...    

Κάγκελα παντού

Την ίδρυση νέου αστυνομικού σώματος εξαγγέλλει ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης, Χρ. Μαρκογιαννάκης, προκειμένου να βάλει τάξη στο κέντρο της πρωτεύουσας που μαστίζεται από ταραχές και έξαρση εγκληματικότητας. Μα, πως δεν το είχαμε σκεφτεί; Αυτό είναι που χρειάζεται πάντα! Περισσότερη αστυνομία! Ακούς στρουθοκάμηλε; Σε σένα το λέω.  

v