Το ντοκιμαντέρ είναι άλλο πράγμα...

Αν δει κάποιος το τρέιλερ του τελευταίου οικολογικού ντοκιμαντέρ που «χτυπά» στις μεγάλες οθόνες, θα καταλάβει ότι δε χρειάζεται να δει καν την ταινία για να λάβει το μήνυμα.

Depeche Mode θέλατε ε;

Το σημερινό post του Ιοβόλου είναι αφιερωμένο σε εικόνες, ήχους και εντυπώσεις από την προχθεσινή συναυλία των Depeche Mode στο πανέμορφο Terra Vibe. Δείτε όλα τα παραλειπόμενα.

Ο ζήλος και οι ζηλωτές

Απίστευτη περίπτωση υπερβάλλοντος ζήλου εκ μέρους οργάνου της τάξης που επιβάλει πρόστιμο πνευματικών δικαιωμάτων σε κλειδαρά και βάζει τη σφραγίδα του παραλογισμού και της γραφεικοκρατίας σε ένα ακόμη περιστατικό της ελληνικής καθημερινότητας.

Η Google, η Microsoft και ο πόλεμος για τον θρόνο

Κάποιος χτυπάει (καθόλου διακριτικά) την πλάτη της Microsoft. Είναι η Google που ετοιμάζεται να αλώσει και το τελευταίο κάστρο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής κυριαρχίας, τα λειτουργικά συστήματα.     

Όλα είναι ένα αστείο!

Το ξέρω, λείπω καιρό, αλλά είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση κι έπρεπε να σκεφτώ πάρα πολύ πριν πάρω την απόφασή μου. Τέτοιες ευκαιρίες, βλέπετε, χτυπούν σπάνια την πόρτα ενός φιλόδοξου ανθρώπου όπως εγώ...

Νοτιοαφρικανός τουρίστας στην Ελλάδα

Το ανέκδοτο με το λαγό, που λέει καμιά... μπούρδα για να περνά η ώρα το θυμάστε; Ο επικεφαλής του ΕΟΤ πάντως, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στο Ντουμπάι, το θυμήθηκε. Τελικά ένα από τα διδάγματα της πολιτικής είναι και αυτό: Αμα έχεις χιούμορ, δικαιούσαι να μην έχεις και σχέδιο...     

v