Κρετινισμός η κενότητα;

Ακούω τόσες ημέρες τη μπούρδα που είπε το ΠΑΣΟΚ περί "σοσιαλισμού και βαρβαρότητας" και προσπαθώ να αντισταθώ στον πειρασμό να την σχολιάσω. Δεν είναι εύκολο, ξέρετε, όταν η βλακεία κυκλοφορεί ελεύθερη να κάνεις ότι δεν την βλέπεις.  

Στην οδό Αχαρνών

Μπορεί να κατηγορηθώ δίκαια ως "μελό". Θα το αντέξω όμως γιατί... "έχω παρακολουθήσει μια σκηνή", που έλεγαν και "Οι Πατρινοί", για όσους γνωρίζουν, και θέλω να την κοινοποιήσω, γιατί με έθλιψε πρώτα, και μετά με τσάντισε.        

Περισσότερη αστυνομία γρήγορα!

Η οργάνωση "Λαϊκή Θέληση" που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις της Τετάρτης στο Κολωνάκι και της 19ης Μαρτίου στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, δε νομίζω ότι διαφέρει από τις παρόμοιες μισοάγνωστες φράξιες που αναλαμβάνουν τα τελευταία δύο- τρία χρόνια την ευθύνη για παρόμοιες ενέργειες. Είναι άλλωστε όλες "παιδάκια" της 17 Νοέμβρη.  

Θα μας τρώνε και το φαΐ μας τώρα;

"Αγανακτισμένοι πολίτες" εξοργίστηκαν με την απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να οργανώσει συσσίτια για απόρους ανεξαρτήτου εθνικότητας και κατέφυγαν σε απειλές για να τα εμποδίσουν. Προφανώς, σκεπτόμενοι ότι, όπως και οι δουλειές, έτσι και το φαγητό δε φτάνει για όλους... Και θα μείνουν απέξω τα δικά μας τα παιδιά...

Γλώσσα λανθάνουσα

Σου δίνουμε το θέμα και εσύ γράφεις. Κανονικά, αυτή η άρρητη συμφωνία εξεταστών υποψηφίων αρκεί για να ξέρει κανείς τι χρειάζεται να γράψει. Και από εκεί και πέρα είτε μπορεί, είτε δε μπορεί να ανταπεξέλθει. Και όμως, αυτοί που επέλεξαν το θέμα της έκθεσης στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις φαίνεται πως αποφάσισαν ότι καλύτερο είναι να γίνει σαφές το θέμα μετά τις εξετάσεις, παρά πριν.     

H Eurovision ως αποδιοπομπαίος τράγος

Τι είναι αυτό που κάνει το θεσμό της Eurovision υπερβολικό; Θα έλεγα όλοι αυτοί που είτε τον υπερασπίζονται υπερβολικά, είτε τον απαξιώνουν με μένος... νεοφώτιστου. Για τους υπόλοιπους, απλώς έχει ψιλοπλάκα. Φέτος λέω να κάνω παρέα αυτούς τους τελευταίους.  

v