Μήπως είδε κανείς που άφησα εκείνο το χαρτί;

Η κ. Μπακογιάννη ανέλαβε να εντοπίσει την ευθύνη για τη γραφειοκρατική πατάτα εντός του υπουργείου της. Πως; Μα, με τον λιγότερο αποδοτικό τρόπο: Μια ένορκη διοικητική εξέταση. Γιατί εγώ δε μπορώ να θυμηθώ ούτε ένα χρήσιμο πόρισμα μιας ΕΔΕ; Α, εκτός ίσως απο την εποχή που πήγαινα στρατό που μια ΕΔΕ είχε αποκαλύψει ποιοι είχαν λουφάρει κάτι μπογιές. Αλλά, πάλι, δεν το λες και χρήσιμο...    

Προβοκάτορες όλων των χωρών ενωθείτε!

Μία ακόμη σειρά "κατηγοριών" κατά των οικονομικών του ΚΚΕ, του πλουσιότερου κόμματος, αναμένεται να συντριβεί από τον πολιτικά ευαίσθητο και σοβιετικό χαρακτηρισμό "προβοκάτσια". Ποιος θα ηγηθεί της νέας προβοκάτσιας που αναμένει η κ. Παπαρήγα; Ο Ιοβόλος δηλώνει συμμετοχή.       

Νερό κι αλάτι

Εκείνο το "αρχιερέας της διαπλοκής" το θυμάστε; Ο Πρωθυπουργός πάντως, λέει, το είχε ξεχάσει. Λογικό, πώς να θυμάται κάτι που δεν εννοούσε; Άνθρωπος είναι, μέσα στην ένταση του "πολέμου της ατάκας" του ξέφυγε... Εσείς, δηλαδή, εννοείτε όσα λέτε; Ε;

Ο λόγος στους ειδικούς

Σε μια μικρή γαλλική πόλη, που λέγεται Μπον, διοργανώνεται ένα ακόμη απ' τα εκατοντάδες φεστιβάλ που απασχολούν κάθε χρόνο τους απανταχού σινεφίλ.

Τι ξέρουν οι κινέζοι;

Κάποτε, ενώ καθόμουν στην καρέκλα του μπαρμπέρη μου στο χωριό, εμφανίστηκε στο μαγαζί ένας απ' τους τύπους που έρχονταν συχνά, κατά το μεσημεράκι, για να πιούν κανένα τσίπουρο και να κάνουν μασλάτι. Αν και μιλούσαν ακατάπαυστα, μεταξύ τους ή μόνοι τους, ο μπαρμπέρης δεν τους έδινε ιδιαίτερη σημασία, όσο τουλάχιστον έκοβε μαλλιά ή ξύριζε φαβορίτες.

Ο δεντροφάγος και οι "τύψεις" του

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης εξαγγέλει μέτρα κατά της κοπής δέντρων και πρασίνου, επιχειρώντας να αλλάξει το σε βάρος του κλίμα και να ξεπλύνει το- ήσσονος σημασίας- άγος της Πατησίων.   

v