Προβοκάτορες όλων των χωρών ενωθείτε!

Μία ακόμη σειρά "κατηγοριών" κατά των οικονομικών του ΚΚΕ, του πλουσιότερου κόμματος, αναμένεται να συντριβεί από τον πολιτικά ευαίσθητο και σοβιετικό χαρακτηρισμό "προβοκάτσια". Ποιος θα ηγηθεί της νέας προβοκάτσιας που αναμένει η κ. Παπαρήγα; Ο Ιοβόλος δηλώνει συμμετοχή.       
«Προβοκάτσια» χαρακτηρίζει η κ. Αλέκα Παπαρήγα τα όσα λέγονται για την περιουσία του ΚΚΕ και για το ότι δήθεν (;) είναι το πλουσιότερο κόμμα.

Κατά πάγια συνήθειά τους οι κομμουνιστές όταν θεωρούν ότι οι ψόγοι που τους αποδίδονται δεν ανάγονται στο εύκολο δίπολο «καπιταλιστές»- «εργαζόμενοι», τους κηρύσσουν «προβοκάτσια» αποφεύγοντας έτσι να συζητήσουν επί της ουσίας των λεγομένων.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, η κ. Παπαρήγα προαναγγέλλει την προβοκάτσια που θα απευθυνθεί στο ΚΚΕ τις προσεχείς ημέρες! Φαντάζομαι ότι θα γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμη πολιτικής σεκάνς κατά την οποία όποιος τολμήσει να πει οτιδήποτε εναντίον του ΚΚΕ θα αντιμετωπιστεί με υστερίες και αριστερή κλάψα- επίκληση του κατατρεγμού των προηγούμενων δεκαετιών που υπέστησαν οι κομμουνιστές. Και εκεί θα τελειώνουν τα επιχειρήματα.

Α, τώρα που υπαινίχθηκα τη μονοτονία των επιχειρημάτων του ΚΚΕ να επισημάνω ένα «νέο». Νέο που λέει ο λόγος δηλαδή, γιατί από ό,τι καταλαβαίνω είναι δανεισμένο από τα μεγάλα παιδιά του δικομματισμού: Αυτό περί… μη ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής. Ξέρετε, όχι το «θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη να λάμψει η αλήθεια», αλλά το άλλο «εμείς δεν επιδιώκουμε να ποινικοποιήσουμε την πολιτική ζωή».

Έτσι, με το καταπληκτικό εν τη απλότητί του αυτό επιχείρημα, η κ. Παπαρήγα και το ΚΚΕ δεν θα καταθέσουν μήνυση κατά του κ. Πάγκαλου και δεν θα μάθουμε ποτέ ότι τα όσα ο αψίκορος πολιτικός καταλογίζει είναι ασύστολα ψεύδη (λέμε τώρα…).

Υ.Γ. Ναι, ομολογώ! Όλα αυτά τα λέω γιατί είμαι ένας απαίσιος προβοκάτορας που θέλω να στραγγαλίσω τη λαϊκή βούληση που γιγαντώνεται προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου. Εχω και εγώ αδυναμίες…
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v