Σώβρακα και φανέλες

Τι είναι αυτό που μπορεί να σπρώξει 80.000 ανθρώπους να πάνε στο γήπεδο για να επευφημήσουν τον άσσο που ΘΑ τους χαρίσει συγκινήσεις διασύροντας τους αντιπάλους; Νομίζω- τελικά- μόνο η βαρεμάρα.  

Η ώρα του ημιυπαίθριου

Η "τακτοποίηση" για την Κυβέρνηση αποτελεί εναλλακτική στην "νομιμοποίηση". Επί της ουσίας ο κ. Σουφλιάς μας λέει πως αυτός που παράνομα έχει ημιυπαίθριο χώρο δεν θα κυνηγηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ως θα όφειλε. Λίγη λαμογιά το υπουργείο, λίγη ο παραβάτης, θα τα βρούμε δηλαδή.  Ωραία!  
 

Τι σού κάνω, Γκάρφιλντ μου;

Ακόμα και όταν έχεις σοβαρό κίνητρο για να περιορίσεις τις ατομικές ελευθερίες- όπως οι Κινέζοι- τις γκάφες δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τις αποφύγεις. Ετσι, ο ηδυπαθής... Γκάρφιλντ αναδεικνύεται σε τρομακτικό σύμβολο του σεξ (μπρρρ! μακριά από μας).      

Μπλοκάρω όπως "blogάρω"

Η άρση του απορρήτου των blogs και των βασικών στοιχείων των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων πρέπει να θεωρείται γεγονός. Αποτελεί το κύκνειο άσμα του Εισαγγελέα Εφετών, κ. Γ. Σανιδά, ο οποίος συνταξιοδοτείται μετά βαΐων.   

Ο παραλογισμός δεν απαιτεί δίπλωμα

Πόσος καιρός νομίζετε ότι αρκεί για να θεωρήσετε ότι "ξεμπερδέψατε" από μια τροχαία παράβαση, έχοντας πληρώσει το πρόστιμο; Δέκα μέρες; Ένας μήνας; Τρεις μήνες; Ένας χρόνος; Όχι, αγαπητοί μου. Η σωστή απάντηση είναι "ποτέ" και... εκείνος που πονά καταλαβαίνει, που τραγουδούσε και η Πίτσα.      

Όσα φέρνει ο μήνας...

Ποιος ήταν ο λόγος της ανακοίνωσης των μέτρων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι ένα μήνα νωρίτερα; «Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε», είπε ο κ. Καραμανλής κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού ντιμπέιτ. Τι ακριβώς είδαν τις τελευταίες είκοσι μέρες και κατέληξαν ότι το δέον γενέσθαι είναι η επιβολή νέων φόρων;  

Αποστολική διακονία

Ο Αρχιεσπίσκοπος Ιερώνυμος κάνει λόγο για διαχωρισμό της εκκλησιαστικής περιουσίας από το κράτος. Λέτε αυτό να σημαίνει ότι η εκκλησία θα απαλλάξει το υπουργείο Παιδείας απο την πληρωμή των ιερέων; Μήπως θα σημάνει τον οριστικό διαχωρισμό κράτους- εκκλησίας; Μπα... 

v