Η τηλεόραση ως Πνύκα

Αν οι τηλεοπτικές μονομαχίες δεν έχουν ξεμάλιασμα, προσβολές και αντεγκλήσεις είναι απλώς νερόβραστες. Νερόβραστες- ξενερόβραστες όμως έχουμε ξεχάσει πόσο απαράδεκτο είναι να αποτελεί κορυφαίο πολιτικό γεγονός μια τηλεοπτική εκπομπή.    

Αν είχες και ταλέντο...

Απ' ό,τι μαθαίνω σήμερα είναι ο μεγάλος προκριματικός της «Τηλεμαχίας», του αγαπημένου προεκλογικού τηλεπαιχνιδιού. Παίρνουν μέρος 6 παίχτες, απ' τους οποίους οι 2 περνούν στον αυριανό τελικό...

Το debate για το debate

Δημοσιογράφοι πολιτικοί και κοινό το… γλωσσοτρώνε επί τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις και η αλήθεια είναι πως έχουν δίκιο. Ελπίζω να μην αντικατασταθεί από νέους παράλληλους μονολόγους (μπρρρ!).     

Κάτω τα χέρια απ' το παιχνίδι

Δεν ξέρω αν έχει γράψει κανείς την ιστορία του «παρατσουκλίου», αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτά τα χρόνια, τα χρόνια του ίντερνετ, περνά το «Μεσαίωνά» του.

Ο Σαββας των μεγάλων στιγμών

Ο Σάββας Τσιτουρίδης δείχνει για άλλη μια φορά το πολιτικό του ήθος και το προσωπικό του μεγαλείο, αρνούμενος να ασκήσει οποιαδήποτε κριτική και αποδεχόμενος τις αποφάσεις του κόμματος. Το επόμενο βήμα του θα είναι να κρατήσει την αναπνοή του μέχρι να ξαναείναι υποψήφιος.   

v