Τα κρασιά της Πελοποννήσου περνούν το αυλάκι!...

Ένα μεγάλο οινικό ραντεβού δίνει για άλλη μια χρονιά η Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου με τους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης Βόρειας Ελλάδας. Έτσι, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009, από τις 17.00 έως τις 22.00, οι Δρόμοι του Κρασιού της Πελοποννήσου "ανοίγονται" στην αίθουσα Αριστοτέλης του ξενοδοχείου Makedonia Palace και περιμένουν τους Θεσσαλονικείς, για να τους κεράσουν Πελοποννησιακά κρασιά από όλες τις ζώνες, και από όλα τα είδη και στυλ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα από σπάνιες ελληνικές και ξενικές ποικιλίες» καθώς και κλήρωση που επιφυλάσσει φιάλες Magnum μεγάλων κρασιών της Πελοποννήσου για τους τυχερούς.

Επιπλέον, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Οκτωβρίου, με ένα ποτήρι κρασί της Πελοποννήσου θα καλωσορίζουν τους οινόφιλους Θεσσαλονικείς τα εστιατόρια: 5 The Restaurant και 9 Cloud Level του Makedonia Palace, Ambrosia του Hyatt Regency Thessaloniki, Fred & Ginger του Les Lazaristes, Mare e Monti στη Μονή Λαζαριστών, Β στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Shark, YaMas, Banquet, Code Vinum, .es, Λαδικό, Μανδραγόρας, Χαμόδρακας και Γλυκάνισος.

Η είσοδος στην εκδήλωση και η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ελεύθερη για το κοινό. Για κρατήσεις θέσεων στο σεμινάριο και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην διοργανώτρια Wine Plus (2310-888311 / [email protected]).

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v