Κι άλλος Ντόρος

Ενώ ξαφνικά η Νέα Δημοκρατία καρδιοχτυπά για τη δημοκρατικότητα της διαδικασίας εκλογής προέδρου και ανησυχεί για τη φωνή της πλειοψηφίας που ίσως δεν ακουστεί, η κ. Μπακογιάννη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της. 

Πολύς Ντόρος

Να πω ότι στενοχωριέμαι που βλέπω στελέχη της μεγάλης παράταξης να αλληλοφαγώνονται, δε μπορώ. Όπως δε μπορώ να μη δεχτώ ότι, αντιθέτως, είναι και διασκεδαστικό.  

Οικολόγε μ΄ακούς;

Τι ακριβώς συνέβη τελικά με τους Οικολόγους και την πρόταση Γιώργου, έχει καταλάβει κανείς; Νομίζω όχι, αλλά αυτό είναιδευτερευούσης σημασίας, αφού οι εντυπώσεις έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Ηξεις αφήξεις

Εγώ που ανήκω σε αυτούς οι οποίοι ανέκαθεν πίστευαν ότι ο Γιωργάκης δεν είναι "πρώτης ευφυΐας" δικαιούμαι να το λέω και τώρα που κέρδισε τις εκλογές, ή πρέπει να περιμένω να δω πως θα πάει;    

Εστιάζουν στα σημαντικά;

Αποκλείεται να ήταν μόνο η ιδέα μου. Ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ των εκλογών ήταν λίγο φλου. Και δεν εννοώ "φλου" στα όσα είπε, αλλά στην οπτική του πλάνου!

Ο τοκετός της δημοκρατίας

Είμαστε πρωτάκια... Παιδάκια. Το διαπίστωσα με χαρά και σ' αυτές τις εκλογές μιλώντας με φίλους και γνωστούς μετά το προδιαγεγραμμένο ναυάγιο του Κωστάκη και την ανάδυση του Γιωργάκη απ' τα ιερά νερά της γιορτής της δημοκρατίας.

v