Stage Diving

Ενα λογικό και χρήσιμο εργαλείο επαγγελματικής κατάρτισης, τα προγράμματα Stage, κατέληξε στα χέρια της ελληνικής νοοτροπίας αρχικά μέσο πολιτικών εξυπηρετήσεων, μετά εκβιασμού και τελικά "ιφιγένεια" για να φυσά στα σίγουρα άνεμος αποφασιστικότητας στα κυβερνητικά πανιά.     

...Ας φάνε κρουασάν

Άκουσα πρόσφατα μια φήμη που κυκλοφορεί σε επαρχιακή πρωτεύουσα, για κάποιον αφρικανό παίκτη που πέρασε κάποτε απ' την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Ενώ ήταν, λέει, ντούρος στην αρχή, με τον καιρό άρχισε να μη βγάζει σωστά τις προπονήσεις.

Με ένα τηλέφωνο λύνονται όλα

Κάτι εξηντάρηδες πέταξαν πέτρες σε περιπολία αστυνομικών στα Εξάρχεια και συνελλήφθησαν. Λογικό; Όχι, είπε ο αρμόδιος υπουργός, Μ. Χρυσοχοΐδης. Δεν είναι λογικό και για αυτό πρέπει να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι. Προφανώς και οι άνθρωποι δεν έκαναν αυτό για το οποίο συνελλήφθησαν. Οι διαδικασίες όμως; Κουρελόχαρτα, που λέει και η Ντόρα;

Εξόριστος... στο Παρίσι

«Δεν είναι ακριβώς βιασμός... είναι κάτι άλλο... αλλά όχι βιασμός-βιασμός» δήλωσε πριν από λίγο καιρό η Γούπι Γκόλντμπεργκ (τρελό ρεζιλίκι) στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τ' ανυπεράσπιστα στην υπόθεση Ρομάν Πολάνσκι...

Οι χαμένες ευκαιρίες της διαφάνειας

Ο κ. Καστανίδης ως αρμόδιος υπουργός εξέφρασε τη λύπη του για την οριστική ματαίωση της προοπτικής της έλευσης Χριστοφοράκου στην Ελλάδα. Δεν είναι ο πρώτος που εκφράζει τη λύπη του. Όπως δεν είναι και ο πρώτος που δυσκολεύομαι να πιστέψω. Η πάπια ειναι συμβολική.

v