Ποιος θα γίνει ζυθογνώστης;

Το έχω ξαναπεί πολλές φορές και θα συνεχίσω να το λέω: το να είναι κάποιος οινόφιλος δεν σημαίνει ότι απορρίπτει ή σνομπάρει τη μπίρα. Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε ότι μια καλή μπίρα στη σωστή θερμοκρασία (και με τη σωστή συνοδεία) έχει τις δικές της μοναδικές στιγμές...

Και μετά από αυτή την εισαγωγή, έχω μια πρόταση που θα ενδιαφέρει τους φαν της μπίρας, αλλά και τους επίδοξους διπλωματούχους ζυθογνώστες: Από αύριο Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, λοιπόν, και για τρεις συνολικά Τετάρτες, το κεντρικό Beer Academy στο Χαλάνδρι (Κηφισίας 336 & Ν. Καρελλά 45) διοργανώνει βραδιές γευσιγνωσίας μπίρας στις οποίες μπορούν όλοι να συμμετάσχουν, αλλά και να διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του "Beer Master".

Αύριο στα εγκαίνια, εκτός των άλλων, θα υπάρχουν και ομιλίες-παρουσιάσεις από ειδικούς σε θέματα μπίρας, που θα προσφέρουν πολύτιμη γνώση και θα μοιραστούν την διεθνή εμπειρία τους πάνω στο θέμα.

Δεν ξέρω τι μπορεί να έχετε να κάνετε Τετάρτη βράδυ, νομίζω όμως ότι δύσκολα θα βρείτε κάτι αντίστοιχα απολαυστικό, νόστιμο και ταυτόχρονα ενδιαφέρον και εκπαιδευτικό.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι αυτό οι κρατήσεις είναι απαραίτητες. Για περαιτέρω πληροφορίες κατεβάστε και διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v