Ο Κάφκα και οι δημόσιες υπηρεσίες

Μου δίνουν λάθος πληροφορίες, χάνω την προσθεσμία κατάθεσης και δεν φταίει κανείς. Κανείς δεν ήξερε τα σωστά ωράρια λειτουργίας των ΚΕΠ- ή τουλάχιστον κανείς που να είναι πρόθυμος να τα μοιραστεί μαζί μου. Τώρα ψάχνω να βρω κάποιον να φταίει.  

Φαρμακώθηκε

Τροφική δηλητηρίαση έπαθε, σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, ο Αντώνης Σαμαράς λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία του στον Έβρο. Εμ, δεν τα βάζει έτσι εύκολα κανείς με το Μητσοτακέικο...

Άλμα επί κοντώ

Θυμάμαι τότε που έπεσε το Τείχος του Βερολίνου... Για την ακρίβεια δε θυμάμαι τίποτε. Μόνο τους μεγαλύτερους να μιλούν για παραπέτασμα, σοβιετική παρακμή, γκορμπατσόφ, αντίπαλον δέος, καπιταλισμό, χόνεκερ, στάζι...

Φαντάροι, που πάμε;

Οι πρόσφατες εξαγγελίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν έκαναν κάτι διαφορετικό από το να επαναλάβουν τις εξαγγελίες για τη θητεία που ακούμε επί σειρά ετών. Για την κατάργηση της θητείας όμως- για την οποία οι συνθήκες φαίνεται να ωριμάζουν- κουβέντα δεν ακούστηκε. 

Η Ντόρα, ο Βαγγέλης και η σιγουριά

Λέτε να πάθει η Ντόρα ό,τι και ο Βενιζέλος; Από την πολλή σιγουριά και ανωτερότητα έγινε στο τέλος αντιπαθής και η πτώση του τελικά χειροκροτήθηκε. Γιατί το κοινό αρέσκεται να βλέπει τους ισχυρούς να αποκαθηλώνονται. Ενίοτε και με λίγη παρότρυνση.

v