The house always wins

Η ημι-κατάργηση του μέτρου Σουφλιά για την απόσυρση ήταν ιδιοφυής. Καταργήσαμε το σημείο που έλεγε ότι δίνουμε λεφτά, και κρατήσαμε το άλλο, αυτό που παίρνουμε. Σαν να αλλάζεις τους κανόνες του παιχνιδιού, για να κερδίζεις πάντα. Κι οι συμπαίκτες σου να το δέχονται.

Το μέτρο του γελοίου

Καθόμουν προχτές για καφέ παρέα με έναν καπνιστή. Μόνο που το μοναδικό τραπέζι που βρήκαμε διαθέσιμο ήταν στο τμήμα των μη-καπνιστών -προφανώς διατηρείται κι αυτή η παραλλαγή σ' αυτήν την περίεργη περίοδο της κατά βούλησην περιφρόνησης των περιβόητων μέτρων.

Με ποιο δικαίωμα;

Αρωγούς στην απόπειρά της να πείσει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο της νέας γρίπης έχει βρει η Κυβέρνηση τα media- και δή τα φιλοκυβερνητικά. Εντάξει η κυβέρνηση. Πολιτικούς στόχους έχει κάπως θα επιχειρείσει να τους υλοποιήσει. Την δική τους ευθύνη την συλλογίζονται οι δημοσιογραφούντες;     

Ο "Ζυγός" και τα "μεταξωτά βρακιά"

Αρκούν λίγες στιγμές για να καταστραφεί μια καλή φήμη ετών, λένε . Με αυτά που μαθαίνω, στην περίπτωση της μουσικής σκηνής "Ζυγός", το παράπτωμα δεν ήταν στιγμιαίο. Κακή αντιμετώπιση, κακή εξυπηρέτηση και κακό σέρβις από ένα ιστορικό όνομα της έντεχνης διασκέδασης.     

v