Πάει (κι αυτός) ο Παλιός ο Χρόνος...

Αποχαιρετώ το 2009 με μεγάλη δυσκολία. Κι αυτό γιατί ήταν μία χρονιά πολύ δημιουργική για μένα, σε όλα τα επίπεδα. Κατά τη διάρκειά του έκανα απίστευτα ταξίδια και μοναδικές γνωριμίες και συνεντεύξεις, απέκτησα νέες γνώσεις και εμπειρίες που μοιράστηκα μαζί σας, και εκπροσώπησα την Ελλάδα και το κρασί της όσο μπορούσα καλύτερα, εκεί που πραγματικά το έχει ανάγκη. Επιπλέον, το Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού πραγματικά απογειώθηκε, η αναγνωσιμότητα αυτού του blog πέρασε σε άλλη "λίγκα" μετά την μεταστέγασή του εδώ στο In2Life, και βέβαια νέες έντυπες, ραδιοφωνικές και άλλες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες μου έδωσαν νέο βήμα και ακόμα περισσότερες δυνατότητες να συμβάλω στην καλλιέργεια της σύγχρονης οινικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Ο μόνος λόγος λοιπόν που δέχομαι να αποχαιρετήσω το όμορφο 2009, είναι το 2010, που προμηνύεται ακόμα πιο λαμπερό και γενναιόδωρο σε όλα!

Οι Αμερικάνοι γιορτάζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών το Νοέμβριο. Για μένα, ο απολογισμός του χρόνου γίνεται τις τελευταίες του μέρες, λίγο πριν μας αφήσει. Για όλα λοιπόν τα απίστευτα που ζήσαμε μαζί τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για όλα τα ακόμη πιο εξαιρετικά που ξέρω ότι θα μοιραστούμε την χρονιά που έρχεται, θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, και να σας ευχηθώ ένα χαρούμενο και δημιουργικό 2010, με υγεία και γεμάτο από αξέχαστα χρώματα, αρώματα και γεύσεις!

Ραντεβού... του χρόνου (το Σαββατοκύριακο δηλαδή...)!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v