Το Ελληνικό κρασί κατακτά τους αιθέρες!

Δεν μπορώ να μην επικροτήσω μία καινούρια πρωτοβουλία της Aegean Airlines, η οποία έχει ως στόχο την προώθηση του Ελληνικού κρασιού στους επιβάτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η εταιρεία λανσάρει το πρόγραμμα "Γνωρίστε το ελληνικό κρασί", στο πλαίσιο του οποίου οι επιβάτες της Business Class Εξωτερικού, αλλά και οι επισκέπτες των business lounges της Aegean σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μια σειρά από αυστηρά επιλεγμένους Ελληνικούς οίνους.

Τα κρασιά που θα παρουσιάζονται θα είναι τέσσερα κάθε φορά, και θα αλλάζουν τέσσερις φορές το χρόνο. Η προώθησή τους θα υποστηρίζεται από ειδικό πληροφοριακό υλικό που θα είναι διαθέσιμο στα business lounges, από ενημέρωση στο in-flight περιοδικό Blue, από σχετική ύλη στην ιστοσελίδα της Aegean, καθώς και από πρόγραμμα οινικής εκπαίδευσης των πληρωμάτων καμπίνας της εταιρείας.

Όσο για την επιλογή των κρασιών, αν λάβουμε υπόψη ότι θα γίνεται από τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW, μπορούμε να φανταστούμε ότι θα περιλαμβάνει ετικέτες που θα διαφημίζουν το Ελληνικό κρασί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου κοινό.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι καταπληκτική για τα Ελληνικά (αλλά όχι μόνο) δεδομένα, και σίγουρα αξιέπαινη όταν, εν μέσω κρίσης, πολλές εταιρείες προσπαθούν να μειώσουν έξοδα και πόρους από παντού αντί να προσφέρουν κάτι παραπάνω.

Ελπίζω ειλικρινά να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v