Κακό αλάτι, σκοτώνεις καλούς νεοϋορκέζους

Σας αρέσουν τα ανάλατα; Όχι; Αν μένετε στη Νέα Υόρκη, τη... Μέκκα των "υγιεινών" απαγορεύσεων, είστε μάλλον άτυχοι, γιατί ο δήμαρχος υπόσχεται κατά 25% λιγότερο αλάτι στα φαγητά των νεοϋορκέζων εντός πέντε ετών. Αν πάλι ζείτε στην Ελλάδα, καλό θα είναι να προετοιμάζεστε γιατί αι βουλαί των health freaks made in USA -δεν μπορεί!- θα φτάσουν και εδώ.   

Θα κοπεί ο βήχας

Τα σπίτια ξεστολίζονται και μαζί τους ξεστολίζεται και το δέντρο της νέας Κυβέρνησης. Πάλι αυτή η άτιμη η πραγματικότητα θα μας κόψει το βήχα! 

Παρηγοριά στον άρρωστο

Όταν αναγκαστείς να μείνεις για εκτεταμένο χρονικό διάστημα μέσα στο σπίτι —αν αρρωστήσεις για παράδειγμα— καταλαβαίνεις πόσο πραγματικά κακή είναι η ελληνική τηλεόραση.

"Εχω βάσανα- Πάρε ένα τσιγάρο"

Η απαγόρευτση του καπνίσματος έμελλε να μείνει στα χαρτιά (και μάλιστα μετά την εφαρμογή της!), όχι χάρη στην οργισμένη ή/και οργανωμένη αντιδραση των απανταχού καπνιστών, αλλά χάρη είτε στην αβελτηρία είτε στις μύχιες (δημοσιονομικές) σκέψεις της κυβέρνησης.     

Ποια η γνώμη σας, γιατρέ μου;

Πόσους γιατρούς ξέρετε που να δίνουν αποδείξεις; Εγώ κανέναν και νομίζω ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο. Υποψιάζομαι δε ότι σχεδόν κανείς εξ αυτών δεν δηλώνει ετήσιο εισόδημα αντίστοιχο με τα ημερήσια έσοδα που όλοι έχουμε υπολογίσει ότι θα μπορούσε να έχει ένας γιατρός. Τι θα κάνει το υπουργείο Οικονομικών που κόπτεται για έσοδα;      

Ναι, μη φας...

Το νεό σοσιαλιστικό σύστημα κρατήσεων στα μεγάλα clubs για το ρεβεγιόν το πήρε το αυτί σας; Όσο μεγάλη ή μικρή κι αν είναι μια παρέα, για να αποφεύγονται οι διακρίσεις, δικαιούται ένα και μόνο τραπέζι. Το σύστημα, βέβαια, εφαρμόζεται μόνο στα τραπέζια, και όχι στα μπουκάλια, που είναι αυστηρά ανά τέσσερα άτομα. Δηλαδή, μια 12μελής παρέα θα πληρώσει υποχρεωτικά τρία μπουκάλια, αλλά στο τραπέζι θα κάθεται η μισή.

v