Χωρίς λόγια

Ο Ιοβόλος υποδέχτηκε ψύχραιμα τις διαρροές για τα νέα μέτρα. Μετά έδωσε πίστη στα λόγια των κινέζων και υιοθέτησε το ρητό που θέλει μία εικόνα να ισούται με χίλιες λέξεις.

Τα προμηνύματα και το απυρόβλητο

Μού ήρθε (φαντάζομαι όχι μόνο σε εμένα) μέσω email μια επιστολή από τον Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο "Προμήνυμα μεγάλων κακών". Εκεί σχολιάζονται τα τεκταινόμενα στην οικονομικοπολιτική σκακιέρα και παρατίθενταιεικασίες και φόβοι του μεγάλου συνθέτη που άλλος μπορεί να τα βρει βάσιμα και άλλος όχι.

«Καθάρισε και το πίσω»

Τελικά αυτοί που μπορούν πιθανότατα να καταλάβουν καλύτερα από όλους τη διεθνή θέση της χώρας στην παρούσα συγκυρία είναι οι Πακιστανοί στα φανάρια. Ξέρετε, αυτοι που επιμένουν να καθαρίσουν τα τζάμια και εμείς τους διώχνουμε. ή αν δεν τους διώξουμε τους ζητάμε να παρέχουν αυξημένες υπηρεσίες.  

Κυβέρνηση κωλοτούμπας

Ας πούμε πως για την κατάσταση των ελλειμμάτων οι σημερινοί κυβερνώντες δεν φταίνε. Ας πούμε ότι δεν φταίνε ούτε για τη διαχείριση της κρίσης απο τον Οκτώβριο έως σήμερα. Αυτό τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν άπειρες "κωλοτούμπες"; Να αλλάζουν τα όσα λένε κάθε εβδομάδα; Εντάξει. Η "πολιτική αξιοπιστία" είναι δύσκολη ένοια. Η "τσίπα" είναι  και αυτή δυσνόητη;   

Ο Πάγκαλος και τα... "σχολιανά" από Βγενόπουλο

Είναι μεγάλο το δέλεαρ να αυτοαναγορευτείς σε κριτή των πάντων και να θέσεις εαυτόν στο απυρόβλητο. Ο Θεόδωρος Πάγκαλος το ξέρει καλά αφού με κακής αισθητικής τσαμπουκά επιτίθεται κατά όποιου διαφωνεί μαζί του. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ή το αγνοεί ή δεν τον ενδιαφέρει. Δείτε το video από την προχθεσινή συνάντευξή του στην εκπομπή του Παπαχελά και θα καταλάβετε. (Στη φωτό ο παπούς του Αντιπροέδρου και πάλαι ποτέ δικτάτορας).

Φοροσαφάρι της ΥπΕΕ στο... πανηγύρι του Προφήτη Ηλία

Η νέα επιτυχία της Υπηρεσίας ειδικών Ελέγχων- της κρατικής αιχμής του δόρατος κατά της φοροδιαφυγής αφορά την επιβολή προστίμου στον πολιτιστικό σύλλογο ενός μικρού  ακριτικού χωριού για φοροδιαφυγή αξίας...168 ευρώ. Είναι ωραίο να κοιμάσαι ήσυχος, πολίτη, ξέροντας ότι οι κρατικές υπηρεσίες κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

v