Διανοούμενοι εν αμαρτίαις

Οι υποψήφιοι της αριστεράς φλερτάρουν με τη δημοφιλία στα κανάλια και δηλώνουν... διανοούμενοι και συνομήλικοι της κ. Τρέμη.    

Μαθήματα πολιτισμού "en francais"

Ο φιλελεύθερος Γάλλος Πρόεδρος κ. Ν. Σαρκοζί, καταπιάνεται με το θέμα των Ρομά και μας δίνει ένα έξοχο δείγμα του πως αντιλαμβάνονται οι ευρωπαίοι τον πολιτισμό, τη δημοκρατία και όλα αυτά τα ωραία που προπαγανδίζουν με το δάχτυλο τεντωμένο στους "υποανάπτυκτους" λαούς.   

Όλοι Στεναχωρημένοι Είμαστε (hint: ακροστιχίδα)

…Όχι για τα τρένα που χάνουμε. Για αυτά που θα μπορούσαμε να έχουμε. Εκείνα με τα οικονομικά εισιτήρια, τα σωστά δρομολόγια, το καλά οργανωμένο δίκτυο, τους εξυπηρετικούς υπαλλήλους, τις επιτυχημένες καμπάνιες και το site σε λειτουργία.

Η ιστορία είναι φίλοι μας

Άλλη μια ένδειξη της ενοχικής σχέσης που έχουν οι Γερμανοί με την ιστορία τους αποτελεί κατά τη γνώμη μου η όλη ιστορία με το υψηλόβαθμο στέλεχος της Κεντρικής τράπεζας της χώρας που έγραψε το βιβλίο με τα ρατσιστικά σχόλια για Εβραίους και Τούρκους. Οι αγκυλώσεις όμως δεν ωφελούν κανέναν- Ούτε καν τους αντιφασίστες.

Τι εννοείτε "τα κεφάλια μέσα";

Η χρονιά ξεκινά τον Σεπτέμβριο και οι Κυριακές είναι στενάχωρες. Όπως όταν ήμασταν πιτσιρικάδες. Πόσο κοστίζει η αθωότητα;    

Από τον άμβωνα φαίνονται όλα αλλιώς

Η εκπολιτισμένη δύση πανηγυρίζει για την αναστολή της δολοφονίας της μοιχού ιρανής, αλλά στον Ιοβόλο κάτι δεν αρέσει σε αυτή τη χαρά. Είναι γιατί είναι μισογύνης, σκοταδιστής ή έστω αναίσθητος;

v