Γράφω τ' ονομά μου γράφω...

Ενώ η νέα ταινία (Social Network) που περιλαμβάνει αρκετά βέλη κατά της δράσης του ιδρυτή του Facebook βγαίνει αυτή την εποχή στις κινηματογραφικές αίθουσες πληθαίνουν οι κριτικές για την... ηθική στάθμη του social networking. Δίκαια ή άδικα; Νομίζω τίποτα από τα δύο.

Coup de Torchon: Όταν το σχοινί κοπεί

Ένα ακόμη μισανθρωπικό νουάρ μυθιστόρημα του Τζιμ Τόμπσον, το “Pop.1280”, μεταφέρθηκε στο σινεμά απ' τον Μπερτράν Ταβερνιέ το 1981 με τον τίτλο “Coup de Torchon”.

Φεύγω έγω τώρα, συζήτα μόνος σου

Όσοι πολίτες πίστεψαν ότι η αναγγελθείσα για χθες "συζήτηση όλων των υποψηφίων δημάρχων για τα προβλήματα του ιστορικού κέντρου της πόλης" θα ήταν κάτι ουσιαστικό, απλώς διαψεύστηκαν. Το υπόλοιπο 99% απλώς επιβεβαίωσε ότι κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ... 

Κράτος εν κράτει οι εκλογές

Όσοι ανησυχήσατε ότι "γινόμαστε σιγά σιγά κράτος"- που λέγαν και οι παλαιότεροι- και ότι αποφάσεις όπως η απαγόρευση του καπνίσματος θα εφαρμοστεί, μπορείτε να χαλαρώσετε. Εκτός και αν είστε ένας από τους πέντε (5) που έχουν έως τώρα δεχθεί κλήση για μη συμμόρφωση. Μα, πως κάνετε και εσείς έτσι; Εκλογές έχουμε!

v