Ο' Pagalos

Ηχητικά θα μπορούσε να είναι και η αρχή του "Ω, έλατο..."- μέρες που είναι. Και όμως είναι ο Ιρλανδός ξάδερφος του δικού μας Θεόδωρου που αυτή την εποχή εκτελεί χρέη υπουργού οικονομικών στη νέα τρόφιμο του ΔΝΤ. Στη φωτογραφία ο περί ου ο λόγος εικονίζεται αριστερά δίπλα στον Πρωθυπουργό του αμφότεροι με επιρροές από Blues Brothers (από γκράφιτι σε ιρλανδικό δρόμο).     

Καντονά, ο κόκκινος

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιρικός σταρ Ερίκ Καντονά έχει μια επαναστατική ιδέα σχεδόν... τρυφερά ανεδαφική: Να αποσύρουμε όλοι μαζί τις καταθέσεις μας από τις τράπεζες δίνοντας έτσι γροθιά στο σύστημα. Λέτε μετά την Μάντσεστερ να πήγε στην ΚΝΕ;

Citizen Dog: Ο Θύμιος στην Μπανγκόκ

Σίγουρα, η Ταϊλάνδη, για άλλα πράγματα τραβά το ενδιαφέρον μας τελευταία. Κι εννοώ τις πρόσφατες πολιτικές ταραχές στην καρδιά της Μπανγκόκ.

"Ξύρισε τα γένια και κάνε κόμμα, αγόρι μου"

Ομολογώ ότι η εγγύτερή μου ιδεολογική σχέση με τον Γιάννη Μπουτάρη είναι ότι θεωρώ την "Παράγκα" ένα πολύ καλό κρασί για τα λεφτά του. Ωστόσο, στη μάχη της Θεσσαλονίκης είχε την αμέριστη συμπαράστασή μου. Οι σημερινές του δηλώσεις για τον Άνθιμο δικαιώνουν τη συμπάθειά μου.  

Ποιο Πολυτεχνείο; Αυτό στην Πατησίων;

Τι σημαίνει για τους πιτσιρικάδες η επέτειος του Πολυτεχνείου; Μάλλον τίποτα. Θα τους ζητήσουμε και τα ρέστα που δεν έχουν τις ίδιες αναμνήσεις και ευαισθησίες με τους παλαιότερους; Ο καθείς και η εποχή του."Οι νέοι χωριστά, οι γέροι άλλο πράμα- όποιος τους θέλει αντάμα πληρώνει ακριβά", που έλεγε ο Σαββόπουλος.     

v