Το συναλλακτικό ήθος και η "κουτή" πολυεθνική

Ο Ιοβόλος μένει έκθαμβος από το customer service των πολυεθνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται (και) στην Ελλάδα και σκέφτεται σοβαρά να γίνει "δεκανίκι του ξένου κεφαλαίου στο οποίο ξεπουλιέται η χώρα μας". Αν είναι να είμαστε καταναλωτικοί, τουλάχιστον ας έχουμε τη σωστή συναλλακτική κουλτούρα.

Ο Λύκος έφαγε τον Πέτρο (και το lifestyle του)

Τώρα που ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στο πάτωμα διάφοροι  σπρώχνονται για να του ρίξουν μια καρπαζιά. Γενναίο! Ίσως να πήραν πολύ στα σοβαρά την αλλοτινή διδαχή του προφήτη του lifestyle ότι "αν δεν είσαι γαμάτος, δεν αξίζεις μία"...  

Αλληλεγγύη

Το να το απορρίπτεις κινήματα συμπαράστασης του τύπου "Είμαστε Όλοι Έλληνες" ως φτηνό λαϊκισμό των ΜΜΕ είναι καθαρή αυτολύπηση. Και δε βοηθά σε τίποτα.

Πρόσεξε όταν καβαλάς το κύμα

Πρώτο θέμα της προσπάθειας ορισμένων να φανούν "πολύ θυμωμένοι" με όλα αυτά που συμβαίνουν είναι η αισθητική. Η δική τους και η δική μας. Η περιπέτεια της δημοσιογράφου του Mega που πρόσφατα έκαψε τη γούνα της στο Twitter, είναι τυπική περίπτωση.

Ούτε ένας Ελβετός χωρίς εξοχικό

Μ' αυτό το σύνθημα εγκαινιάζω ανεπίσημα την καμπάνια μου για απόσχιση της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και άμεση προσάρτησή της στη μητροπολιτική Ελβετία ως το 27ο καντόνι, εκείνο με τις καλύτερες παραλίες και το πιο τρελό νάιτλαιφ σε όλη τη νέα, ενισχυμένη Ελβετία.

Έκανε την ανάγκη… ευθιξία

Σε μια σπάνια επίδειξη ευθιξίας ο υπουργός Πολιτισμού κ. Γερουλάνος προσφέρθηκε να παραιτηθεί, λόγω… ληστείας στο Μουσείο της αρχαίας Ολυμπίας. Ούτε οι ορκισμένοι του κ. Γερουλάνου δεν θα τολμήσουν να πουν ότι πρόκειται για κάτι άλλο εκτός από τον τυπικό κώδικα τιμής που ακολουθεί ο monsieur Paul...

v