Μεγάλη Τετάρτη

Κλειστά περίπτερα, σαχλά παιχνίδια με θείες και πεθερικά, και άλλες παρενέργειες του να ζεις σε μια χώρα με επίσημο θρήσκευμα.

Το πρώτο σποτ της εποχής Βενιζέλου

Το πρώτο προεκλογικό long play σποτάκι του ΠΑΣΟΚ έπεσε στα χέρια του Ιοβόλου που το μοιράζεται μαζί σας. Αυτό και τις σκέψεις του για τα επικοινωνιακά κρυμμένα (ή λιγότερο κρυμμένα) μηνύματά που περιέχει. Έτσι, βρε αδελφέ! Για να συζητήσουμε κάτι όμορφο!      

Κάλλιο μετανάστευε παρά μνημονιοδιάβαζε

Όσο λιγότερη απόσταση έχουμε από τις εκλογές, τόσο λιγότερα προσχήματα κρατάνε οι ιθύνοντες. Η πιλάλα του κ. Χρυσοχοΐδη για τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών μυρίζει... "επικοινωνία". Δεν βαριέσαι!, λέει το πόπολο. Τουλάχιστον να λυθεί το πρόβλημα...      

Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη

Και να που σε αυτές τις εκλογές θα δούμε την ελληνική δεξιά πιο διασπασμένη από την αριστερά! Ποιος το περίμενε; Ίσως οι επικεφαλής των μλΚΚΕ και ΚΚΕ (μλ) που ήρθαν σε (ιστορική) συμφωνία συνεργασίας, μετά από 30 χρόνια διάσπασης.

Γεννήθηκε ημίν Εθνάρχης

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος μνημόνευσε τους προηγούμενους σοσιαλιστές- προκατόχους του (;) και θεώρησε ότι αποτελεί την ιστορική συνέχεια του κέντρου. Χμμμ...

v