Μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά...

Ουκ ολίγες αντιφάσεις διαπιστώνει ο Ιοβόλος στα λεγόμενα των κομμάτων και θέλει να τις μοιραστεί μαζί σας πριν τις ξεχάσει ή πριν αυτές ανασκευαστούν από τηνεπόμενη... κωλοτούμπα.

Η Monopoly, εγώ και ο Αλέξης

Μα ποιος θα είναι τόσο μπούφος ώστε ενώ "πετάει" για την πρώτη θέση των εκλογών θα αλλάξει ρότα για να εξυπηρετήσει πολιτικά τους αντιπάλους του που, αν πάνε σε εκλογές τώρα, φλερτάρουν σοβαρά με τα μονοψήφια νούμερα; Ποιος;   

Pub(l)ic rage

Τι κοινό έχουν η αποτρίχωση και η επόμενη μέρα των εκλογών; Η απάντηση είναι λίγο πιο περίπλοκη από ένα αυθόρμητο λάθος, που έγινε με καλή πρόθεση.

Εξέλιξη σε αναστολή...

“Τι θα ψηφίσεις;” Τις τελευταίες ημέρες πριν από τις εκλογές όλοι γύρω μου ξεστομίζαν αυτή την ερώτηση με το που σε έβλεπαν. Άλλοτε με ύφος διερευνητικό, άλλοτε με ύφος τσαμπουκαλίδικο κι άλλοτε με την προσμονή του αναποφάσιστου να βρει μια έτοιμη άποψη να υιοθετήσει πριν λήξει ο χρόνος. 

Λέτε να το γράψουν το γράμμα;

Τους ζήτησε, λέει, να στείλουν επιστολή με την οποία θα ανακοινώνουν στους ευρωπαίους εταίρους ότι άλλαξαν άποψη και πια δεν στηρίζουν το Μνημόνιο. Ε, όχι! Για ποιους τους πέρασες; Για τίποτα κωλοτούμπες; Έχουν τσίπα κ. Τσίπρα!  

Η (χρυσή;) αυγή της αριστεράς

Η αριστερά θα γίνει «εξουσία» ή η Χρυσή Αυγή θα κάψει τη Βουλή και θα κάνει χούντα; Πρώτα θα πάμε όλοι στην κηδεία του ΠΑΣΟΚ.

v