Γενιά χωρίς καημό

Το δράμα (;) μιας γενιάς που ενηλικιώνεται χωρίς μεγάλες αναμνήσεις, χωρίς ιδιαίτερα σοκ και χωρίς καημούς που θα γίνονταν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες.

Γκολ στην Κυβέρνηση

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου άφησε την καημένη την Κυβέρνηση στα κρύα του λουτρού, στερώντας της οποιοδήποτε επικοινωνιακό σεντόνι και φέρνοντάς την αντιμέτωπη με τη σκληρή πραγματικότητα. Πώς να τις κρύψεις τις γκάφες και το μπάχαλο όταν σε κοιτάζουν όλοι;  

Μα καλά, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει;

Ο Ιοβόλος δεν πιστεύει ότι "οι Έλληνες ενωμένοι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα" και δεν θεωρεί ότι μια τυχόν νίκη της Ελλάδας στον σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου μπορεί, για κάποιον σώφρωνα, να ανυψώσει το εθνικό μας φρόνημα για παραπάνω από λίγες ώρες.   

Σοκ και χρέος

Το "θρίλερ" των τελευταίων εκλογών ήταν, όπως όλα τα σύγχρονα θρίλερ, προβλέψιμο και βασισμένο σε μοτίβα που έχουμε δει και ξαναδεί. Πάμε να μοιράσουμε ρόλους;

Το μήνυμα (των εκλογών) είναι το μέσο

Ο Ιοβόλος αναζητά το μήνυμα των εκλογών και καταλήγει ότι το... μάρκετινγκ έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του μέχρι να ικανοποιήσει πολιτικά τον Έλληνα ψηφοφόρο.   

Οι Δημαγωγοί της ξενιτιάς

Ο ξένος παράγοντας είναι εδώ και κλείνει το μάτι σε όσους πίστεψαν ότι με μια χουντίτσα στη δεκαετία του ΄60 ξεμπέρδεψαν. Αλλά να σας πως και κάτι; Τα λεφτά τους έχουν βάλει οι άνθρωποι, και, αν είσαι νοικοκύρης άνθρωπος, σε νοιάζει τα χρήματά σου να είναι ασφαλή.

Η κάλπη του μικρού Αλέξη

Θα καταφέρει να αυξήσει τους όψιμους φίλους του ή ναρκισσευόμενος στον καθρέφτη της επιτυχίας, θα αρκεστεί στο μικρό του μεγαλείο; Έλα μου, ντε!

v