Είς οιωνός… άχρειος

H εξαγωγή πορνών είναι από τα κυριότερα σημάδια εξαθλίωσης μιας κοινωνίας, έλεγαν οι αρχαίοι. Και αν δεν το έλεγαν, θα έπρεπε.

Το ξέσπασμα της Χρυσιήδας

Η ταλαιπωρημένη συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλίδου δέν άντεξε και ξέσπασε. Με μια επιστολή- κόλαφο στρέφεται κατά των αναγνωστών που αντί να αγοράζουν ο καθένας το αντίτυπό του από τα βιβλία της, τα αλληλοδανείζονται (τσ, τσ, τσ). Μια εύστοχη ματιά από τη δημιουργό, που επιχειρεί να ανατρέψει κοινωνικά στερεότυπα αιώνων.   

Η Γεροβασίλη και η Πετροβασίλη τον πρώτο χρόνο χαίρονται

Ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης έστειλε (εν βρασμώ ψυχής προφανώς) επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής όπου ανέφερε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γεροβασίλη παρέβη τους κανόνες και κάπνιζε εντός του κτιρίου της Βουλής. Ας μην έκανε ζαβολιά η άλλη, να μην την μαρτυρούσε ο Ανδρέας.   

Corpus πίστη

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, φίλε χρυσαυγίτη;

Παλιότερα καλύτερα

Ένα από τα πράγματα που πρόλαβα να παρατηρήσω για τους «γέροντες», πριν γεράσω και ο ίδιος ήταν η μανία τους να θεωρούν ό,τι συνέβαινε παλιά, καλύτερο από ό,τι συμβαίνει σήμερα.  Όταν είσαι πιτσιρίκι, όλα είναι καλύτερα τώρα. Όταν είσαι νέος, όλα θα είναι καλύτερα μόλις ευοδωθεί το τάδε ή το δείνα σχέδιό σου και όταν μεγαλώνεις όλα ήταν καλύτερα πριν.

Corpus αντι-Christi

Η Χρυσή Αυγή ήρθε για να ανανεώσει τις παλαιού τύπου επιθέσεiς κατά καλλιτεχνών που με "κακόβουλη βλασφημία" θίγουν τα θεία. Βρίζοντας και απειλώντας, τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής δίνουν νέα επιχειρήματα υπέρ της λογοκρισίας. Να δείτε σε λίγο θα γίνει θεσμός.    

Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας

H μίζερη υποδοχή με την παλιά μοκέτα και το ρετρό πόντιουμ δείχνουν... σωστή σκηνοθεσία και την ανάγκη μας για την καθυστερούμενη δόση.

Η Άνγκελα στη χώρα των θαυμάτων

Η Μέρκελ, που είναι κακιά και μας μισεί γιατί είμαστε αρχαιότεροι κι εξυπνότεροι, και οι αντιδράσεις μας σε μια απλή επίσκεψη, που είναι σοφές και δίκαιες...

Θα πέσετε στα ληγμένα (και με το νόμο)!

Τα ληγμένα τρόφιμα θα πωλούνται πλέον στα ράφια σε χαμηλότερες τιμές. Και έτσι, η σκουπιδοφαγία απενοχοποιείται στα μάτια των εξαθλιωμένων καταναλωτών που θέλουν να κάνουν οικονομία και η υγεία τους αντέχει. Ελεύθερη αγορά είναι αυτή. Γιατί να μην έχει μια έκπτωση αυτός που θέλει να ρισκάρει την υγεία του;    

v