...μας κάνει πιο δυνατούς

Βαρέθηκα να γκρινιάζω για όσα ενεχόμενος υφίσταμαι, για όσα αδρανών υπομένω, για όσα καιροσκοπών ανέχομαι, όσα υπαιτίως καταπίνω, ηλιθίως αποδέχομαι και δολίως συγχωρώ.

Φασούλι το φασούλι

Τα bitcoins και το πλασματικό χρήμα μας δίνουν ανάγλυφα μια ιδέα του τι πραγματικά είναι ο σύγχρονος θεός : Μια παραδοχή για την αξία του. Ένα "έστω ότι το χρήμα είχε αξία θα ήθελες να έχεις λίγο;".  

Η προσαρμογή τιμών και το Fiat Panda

Οι συνεχείς προσπάθειες των εταιρείων, που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αυτοκινήτου, να προσαρμόσουν τις τιμές πώλησης των προϊόντων τους στα νέα οικονομικά δεδομένα, επιβεβαιώνουν την άποψη ότι ο κλάδος του αυτοκινήτου διακρίνεται για την ανταγωνιστικότητα του.

Η οργή για Κατίδη δείχνει υποκρισία

Η επίθεση στον ανόητο Κατίδη είναι υπερβολική. Αυτό που θα έπρεπε να κοιτάξουμε είναι να μην υπάρχουν τόσο κοντά σε χαζούς ανθρώπους ακραίες ιδέες. Σε λίγο τα "υγιή αντανακλαστικά της δημοκρατίας" θα μοιάζουν περισσότερο με ένα κοινωνικό τικ...

Τούρκε, θα σε κατουρήσουμε

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, εκείνοι που αγαπούν παραγματικά την πατρίδα βγαίνουν μπροστά. Όλοι εμείς οι έλληνες, ελπίζουμε πραγματικά τα κανάλια να καταλάβουν ότι ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ. Οίμασται Αίλλεινες, λέμε! 

Like στο ξένο «όχι»

Αφού δεν μπορούμε να σηκώσουμε το δικό μας μπαϊράκι, θα κάνουμε Like στο σηκωμένο του διπλανού. Δεν διατρέχουμε κίνδυνο και θα δουν και όλοι πόσο απροσκύνητοι και υπερήφανοι είμαστε- ακριβώς οι αξίες που πρεσβεύει το Facebook.    

Η κρίση θέλει τον γερμανό της

Αν μπορούσαν λίγο να καταλάβουν οι γερμανοί το ελληνικό μυαλό δεν θα έστελναν έναν συντηρητικό πρώην ήρωα της ελληνικής κοινής γνώμης για να πείσει τον κόσμο ότι "οι γερμανοί είναι φίλοι μας".  

ΠΑΜΕ σαν άλλοτε

Το ΠΑΜΕ κυκλοφόρησε τοποθέτησή του στον μαθητικό κόσμο κατά την οποία τα περισσότερα απο όσα διδάσκονται στα παιδιά για την επανάσταση του 1821 είναι ψευδή και, κατά το μάλλον, εθνικώς φουσκωμένα. Το περίεργο είναι ότι, εν πολλοίς, έχει δίκιο!

v