Οι ερειπωμένες διαφημίσεις

Κοιτάζοντας τις ερειπωμένες διαφημίσεις που υπάρχουν πάνω από τα κτίρια πρώτης προβολής, στους κεντρικούς δρόμους καθώς και σε άλλες διακεκριμένες περιοχές, θυμάμαι τις παλιές καλές εποχές.

Απεργία στις Πανελλήνιες: Η ΟΛΜΕ στο φόρτε της

Οι εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα θα δουλεύουν πλέον περισσότερες ώρες και οι υπόλοιποι θα αναρωτιώμαστε για το επίπεδο της παιδείας στην Ελλάδα. Όμως τις προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής τις θέτουν οι Κυβερνήσεις και οι προτεραιότητες αυτές καθορίζουν το χαρακτήρα κάθε Κυβέρνησης  

Η Κική Δημουλά και το λάθος της αριστεράς

Η αριστερά μέσω του τύπου της έσπευσε να την πέσει στην (υπερτιμημένη) Κική Δημουλά για να δείξει ότι ακόμη και σήμερα, μετά την άνοδο της Χρυσής Αυγής, κανείς δεν έχει δικαίωμα να έχει παράπονα από την παρουσία των μεταναστών. Α, ναι. Εκτός από τους ρατσιστές.  

Ίσως η αστυνομικός να είχε σωθεί

Η άτυχη αστυνομικός Αδαμαντία Σιάφλα, η οποία πρόσφατα έχασε τη ζωή της ενώ ρύθμιζε την κίνηση των αυτοκινήτων στην Κηφισιά, ίσως να ειχε σωθεί.

Μπαρτσελόνα: Τίποτε περισσότερο από μια ομάδα

Μία ποδοσφαιρική Ακαδημία, όπου πάνω απ' όλα επικρατεί πειθαρχία, πρώτο της μέλημα είναι να εμφυσήσει μια σειρά από ηθικές αξίες στους μαθητές της κι ύστερα, φυσικά, να βγάλει ποδοσφαιριστές που αξίζουν να ενσωματωθούν στην “κορυφαία” ομάδα της Ευρώπης.

Η Στανίση και "η άλλη" Ελλάδα

Η διαφήμιση του Jumbo τσίγκλισε την κοινή γνώμη με τρόπο απρόσμενο. Κάποιοι θεώρησαν ότι θίγεται η παγκοσμίως αναγνωρισμένη γνωστή νεοελληνική αισθητική"ε, όχι και να μας παρουσιάζουν έτσι!". Χειρότερο του να είσαι κάτι άλλο από αυτό που θέλεις, είναι να νομίζεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι.     

v