Ελληνική κυβέρνηση για.... γερμανικές εκλογές

Ενώ η ελληνική Κυβέρνηση ετοιμάζεται για τις γερμανικές εκλογές και τοποθετεί μνημονιακά πίτμπουλ στις κατάλληλες θέσεις, μια επιχειρηματική ιδέα αναστατώνει την ηθική του Ιοβόλου που καταλαβαίνει ότι "ου γαρ έρχεται μόνον".  

"Μα, εκλογές για την ΕΡΤ;"

Το πολιτικό σκηνικό δεν άλλαξε, κανένα καλσόν δεν σκίστηκε και από ό,τι φαίνεται τελικώς δεν θα έχουμε "εκλογές για την ΕΡΤ". Ο Φώτης Κουβέλης πήρε τελικά τις αποστάσεις που του επέβαλε η πολιτική του διαδρόμή και ο Βαγγέλη Βενιζέλος νιώθει "ο αρχηγός της φυλής".   

Καταστροφολογία

Η ανακοίνωση του Κεδίκογλου, το μαύρο της ΕΡΤ και το μαύρο μιας γενιάς που τελικά δέχεται όλα τα πυρά. 

Ορφέας Ερνέστο Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να βγάλει το παιδί του Ορφέα Ερνέστο. Είναι να μην τον σκυλοβρίσει ο πιτσιρικάς όταν φτάσει στην εφηβεία με αυτά που κάνει; 

Έλληνας είμαι και (ας μη) φαίνομαι

Δύο περιστατικά ελληνικού παρολογισμού μέσα σε μία ώρα αρκούν για να σου δώσουν απαντήσεις στο γιατί εδώ τα πράγματα δεν προχωρούν όπως σε άλλα μέρη του πλανήτη. Και την ώρα που έχεις τις απαντήσεις σου (δεν) σκέφτεσαι; Λες να είμαι και εγώ μέρος του προβλήματος;  

Δεν αντέχουμε και άλλες αυξήσεις στο κόστος μετακίνησης

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ελλάδας είναι ότι, ακόμη και τώρα που έχουν φθάσει στο ναδίρ οι μισθοί και αυξάνεται συνεχώς η λίστα με τους ανέργους, εξακολουθεί να κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στη λίστα με τις ακριβότερες χώρες της Ευρώπης.

Θύμα της ΕΡΤ και της Κυβέρνησης η δημόσια τηλεόραση

Η υπόθεση της ΕΡΤ δύσκολα θα ρίξει την Κυβέρνηση, αφού η κοινή γνώμη δεν χωνεύει ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε τους δημόσιους υπαλλήλους και τους συνδικαλιστές. Ίσως όμως προβληματίσει κάποιους για τον αυταρχικό τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις.   

v