Η Ντόρα είναι πιο αριστερή από την Κάντυ-Κάντυ;

Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που το ΚΚΕ έχει τη θέση του στην καρδιά του Ιοβόλου. Η υπερασπιση της αισθητικής και της ιδεολογικής αξίας του Μπολεκ και Λόλεκ ήταν ακριβώς ό,τι θα περίμενε κάποιος που ανατριχιάζει όταν βλέπει Μπομπ Σουγγαράκη.   

Όταν φτάσει ο χειμώνας και δε θα 'ρχεται βαπόρι

Πάνε δύο ολόκληρα χρόνια απ' το πρωί που ξαναδιέσχισα το Σύνταγμα κι ανέπνευσα τον καθαρό αθηναϊκό αέρα του, αφού για όσο είχε καταληφθεί απ' τους “αγανακτισμένους” δεν είχα περάσει παρά μόνο μια φορά κι αυτή, επειδή ξεχάστηκα.

Το ελεύθερο κάμπινγκ είναι εχθρός του κράτους

Το ελέυθερο κάμπινγκ έχουν βάλει και πάλι στο μάτι οι αστυνομικές αρχές, αξιολογώντας ότι αυτή η φριχτή εγκληματικότητα πρέπει να παταχθεί άμεσα πριν καταστραφεί η χώρα! Ευτυχώς, όταν εσύ κοιμάσαι, κάποιοι αγρυπνούν.    

Τα "γουναράδικα" δεν είναι επικίνδυνα- κακόγουστα είναι

Ο κ. Διαμαντόπουλος θέλησε να συνδέσε ιτο όνομά του με τα όσα έλεγε ο Άρης Βελουχιώτης και ξεστόμισε μια υπερβολή απο αυτές που στην ελληνική πολιτική σκηνή σε κάνουν διάσημο και σου χρεώνουν την κακή αισθητική της υπερβολής.

Αδιαφορούμε για την οδική ασφάλεια

Στη λίστα με τα προβλήματα που μας έχει φέρει η οικονομική κρίση, συμπεριλαμβάνεται και η μείωση των ποσοστών οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο.

κ. Σαββόπουλε, παλιά ήσασταν καλύτερος

Ο Πλούτος του Σαββόπουλου επιβεβαίωσε τη γνώμη μου για τον όλο και λιγότερο συμπαθή τραγουδοποιό που άλλοτε είχε στιγμές μεγαλείου. Το ότι τον αγάπησα για εκείνες τις στιγμές με κάνει να τον παρακολουθώ ακόμη.   

Κρατικός καπιταλισμός (για να κοιμάται και ο Κυριάκος)

Ο Κυριάκος δεν κοιμάται καλά τα βράδια και ο Ιοβόλος ανησυχεί. Ενώ η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να βγάλει στην ανεργία ακόμη και πρώην επιτυχόντες του ΑΣΕΠ, ο Ιοβόλος σκέφτεται λύσεις που έχουν, εκτός από καλές προθέσεις, όπως όλες οι ουτοπίες και πιθανότητες εφαρμογής.

v