Λίγα δάκρυα για να εξαγοράσω τη συνείδηση

Πόσες τέτοιες φωτογραφίες προσπερνάω κάθε μήνα κοιτώντας μόνο αν είναι κατάλληλες για το δημοσίευμα και όχι το τι δείχνουν; Είμαι απλώς κουφάλα ή επαγγελματίας; Δυσκολεύομαι να κρατήσω τα δάκρυά μου. Σε λίγο θα μου περάσει.
Πω, πω! Έχω αργήσει.

Σημεία των καιρών

Περισσότερα μοντέλα επί χάρτου και λιγότερα αυτοκίνητα παραγωγής περιλάμβανε φέτος η έκθεση της Φρανκφούρτης, αφού οι μεγάλες εταιρίες "παίζουν άμυνα".  

Τα ράσα δεν κάνουν τον Αλέξη

Στις εκλογές, για το μέλλον μας θα αποφασίσει μια κοινή γνώμη που φαίνεται να πιστεύει ότι υπάρχει dress code για τους αριστερούς, το οποίο, αν παραβιάσουν, χάνουν την ιδεολογική τους καθαρότητα. Για αυτούς, ο Τσίπρας υπέπεσε σε ένα σοβαρό πολιτικό σφάλμα.

Η Σαντορίνη και το VW e –up!

Η μυστηριώδης Σαντορίνη είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα του τουριστικού μας πλούτου. Έχει μοναδικά στοιχεία και δεν είναι τυχαία η θέση της σε όλους τους τουριστικούς οδηγούς του κόσμου.

Ύπαγε οπίσω μου, σατανά

Η κ. Ρεπούση πρότεινε την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών και ο Ιοβόλος χωρίς να το θέλει αναγκάζεται (;) να συμφωνήσει μαζί της. Μάλλον δεν θα τον γλιτώσει τον αφορισμό.   

Πες τα ρε Ροζίτα και μη σε νοιάζει

Πέρα από το εάν αυτά που είπε η Ροζίτα Σώκου ήταν ακριβή ή όχι, καμαρώνω την παρρησία ενός ευφυούς "στριμμένου" που δεν είναι στην "ηλικία της διπλωματίας". Και βέβαια διασκεδάζω εξ αυτού.  

v