"Η τροφή, να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου, να είναι η τροφή σου", έλεγε ο Ιπποκράτης.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Μια εκδήλωση αφιερωμένη στη Διατροφή ως Πολιτισμό με τη συμμετοχή πολλών και διαφορετικών προσωπικοτήτων και επαγγελματιών της διατροφής, παρουσιάζει για τρίτη χρονιά ο Ianos.
Tην Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στις 20:30, στον Ιανό της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας, σεφ, διατροφολόγοι, παραγωγοί, ψυχολόγοι, συγγραφείς, γευσιγνώστες, food bloggers, καλλιτέχνες και πολλοί άλλοι θα συνομιλήσουν με τον Νίκο Θρασυβούλου και θα προσεγγίσουν τις διαφορετικές πτυχές της διατροφής, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή ματιά και επαγγελματική εμπειρία.
H βραδιά θα κλείσει με γαλλική μουσική από τους “La chanteuse”. Η Έλενα Παπαδημητρίου στο τραγούδι και ο Γιώργος Αναστασόπουλος στο πιάνο μας ταξιδεύουν στη γαλλική μουσική από την Edith Piaf και μας μεταφέρουν την ατμόσφαιρα της κλασικής περιόδου του γαλλικού Chanson.