Διάσημοι έλληνες σεφ έρχονται στο σαλόνι σου

Γνωστοί σεφ σε γνωστά εστιατόρια σερβίρουν αγαπημένες γεύσεις, όμως η καραντίνα στέκεται εμπόδιο στο να τις απολαύσουμε σε τραπεζάκια έξω. Ε και;
Τους φέρνουμε σπίτι μας μέσα από το άγιο ντελίβερι το επιούσιο.
PS: Luncheon
Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ομάδα του αγαπημένου «Nolan», φέρνουν τις γεύσεις τους στο σαλόνι και την κουζίνα σου μέσα από το νέο τους πρότζεκτ, το μενού του οποίου περιλαμβάνει φρέσκο καρβελάκι με προζύμι φυσικής ωρίμανσης για βούτες στην απαλή ταραμοσαλάτα με λάδι μυρωδικών, φοκάτσια με πατάτα και δενδρολίβανο, ρύζι ατμού με σουπιά και σάκε με καραμελωμένα κρεμμύδια, ρεβίθια με σπανάκι και καπνιστή μελιτζάνα, σαλάτα με αντίδια γκοργκοντζόλα, καβουρδισμένο ρίζι Κίμτσι με μυζήθρα Κεφαλονιάς και ρύζι με καραμελωμένη Πανσέτα. Την εμπειρία συμπληρώνουν εκλεκτά signature κοκτέιλ, κρασιά για κάθε βαλάντιο, αλλά και μια δική τους, φρέσκια IPA μπίρα. Αν δεν ξέρεις τι εστί αυτό, κάνε κλικ εδώ και μορφώσου.
Forky
Το ήξερες ότι τα καθημερινά, οικονομικά και νόστιμα πιάτα της εφαρμογής τα υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας; Ε, τώρα το έμαθες. Ο γνωστός σεφ μέσα από τις συνταγές του και βασισμένος στην μεσογειακή κουζίνα, δημιουργεί γευστικά πιάτα εμπνευσμένα από τις κουζίνες του κόσμου. Το μενού αλλάζει καθημερινά και περιλαμβάνει μπουκίτσες κοτόπουλο με τρίχρωμες πιπεριές, σε μια γλυκόξινη σάλτσα με σόγια και teriyaki sauce, Vegetarian μουσακά με ψητά λαχανικά και σάλτσα μανιταριών, Μπριζολάκια σχάρας με BBQ sauce και πουρέ πατάτας, κοκκινιστό σπανακόρυζο κατσαρόλας με ζουμερή σάλτσα τομάτας, άνηθο, πράσο και δυόσμο και αυθεντικό ντάκο.