Ραντεβού με τη Μήδεια και τη μαρμίτα Όταν το lockdown σμίγει με τη Μήδεια, οι μαρμίτες δουλεύουν στο φουλ!
Βαλεντίνικες εξτραβαγκάντζες Η Αγάπη γιορτάζει φέτος τον Βαλεντίνο με μια συνταγή που υπόσχεται γεύση και θέαμα!
Κινέζικη Πρωτοχρονιά: Η Χρονιά του Βοδιού Όπως κάθε χρόνο, η Αγάπη δίνει τις προβλέψεις για τη νέα χρονιά και μαγειρεύει ένα ασορτί φαγητό. Φέτος σειρά έχει η Χρονιά του Βοδιού.
Οι γαρίδες, δύο συνταγές κι ένα δίλημμα Η Αγάπη φτιάχνει δύο απίθανες συνταγές με γαρίδες και δεν μπορεί να αποφασίσει ποια της αρέσει περισσότερο. Βοηθήστε την!
Με ένα φιλέτο ψαριού Η Αγάπη συγκέντρωσε έντεκα αγαπημένες της συνταγές για νόστιμα φαγητά που γίνονται με φιλέτα ψαριού. Εσείς, ποια θα διαλέξετε;
Το κοτόπουλο του Κινέζου Στρατηγού Διαβάστε την ιστορία για ένα υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο και το πώς έδωσε, εν αγνοία του, το όνομά του σε μια ανύπαρκτη συνταγή!
Τέλος εποχής Β΄μέρος: Δαμάσκηνα/βανίλιες Η Αγάπη κλείνει οριστικά την σεζόν φτιάχνοντας χοιρινά σουβλάκια με λαχταριστή σάλτσα από φρέσκα δαμάσκηνα και βανίλιες.
Με έμπνευση από τη Λήμνο Η Αγάπη αναπολεί το περσινό ταξίδι στη Λήμνο και μας φιλεύει πικάντικα αρνίσια κεφτεδάκια με χούμους από την ντόπια φάβα.
Περί αυθεντικότητας (ξανά) Πόσο αυθεντική είναι η σημερινή συνταγή; Ουδείς γνωρίζει, είναι όμως απίθανα νόστιμη!