Εστραγκόν: Ένα μεθυστικό βότανο και μια συνταγή για ένα μοσχομυριστό Γαλλικό φαγητό Η Αγάπη, αφού εκθειάσει το εστραγκόν και τη Γαλλική κουζίνα, ετοιμάζει ένα κλασικό φαγητό που μας αρέσει πολύ!
Κοπανάκια κοτόπουλου με γκράντε εμφάνιση σε διπλή παράσταση Τα αγαπημένα κοπανάκια κοτόπουλου σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους που αξίζουν πολλά και σπουδαία βραβεία.
Με δυο φιλέτα κοτόπουλου Η Αγάπη μάς δείχνει τέσσερις συνταγές με φιλέτα κοτόπουλου που μαγειρεύονται εύκολα, γρήγορα και... φτουράνε!
Από το αράπικο φιστίκι στον Snoopy κι από εκεί στην κουζίνα! Η ιστορία των peanuts, η ιστορία του Snoopy και δύο γαργαλιστικές συνταγές.
Μια κοτόσουπα για την άνοιξη Η Αγάπη μάς φτιάχνει μια ιδιαίτερα αρωματική και πανάλαφρη κοτόσουπα για την άνοιξη.
Κουβανέζικη Τσικνοπέμπτη Η Αγάπη μάς ξεσηκώνει για μια τρελή τρελή Τσικνοπέμπτη με ένα κοτόπουλο από την Κούβα, ασορτί mojito κι ένα απίθανο τραγούδι!
Καλό χειμώνα! Ετοιμαζόμαστε για τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου με μια κοτόσουπα που διώχνει το κρύο και ανεβάζει τη διάθεσή μας.
Το χρονοντούλαπο των συνταγών Η Αγάπη πεθύμησε ένα φαγητό που είχε χρόνια να φτιάξει και μας το δείχνει για να το μαγειρέψουμε το Σαββατοκύριακο που έρχεται.
Το αρνάκι της Επανάστασης Φέτος γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση μαγειρεύοντας το πασχαλινό αρνάκι με μία συνταγή που τιμά τους συμμάχους μας.
Την Παρασκευή έχουμε ψάρι Με αφορμή τη γαλλική συνήθεια της ψαροφαγίας τις Παρασκευές, η Αγάπη μάς δείχνει μια ασυνήθιστη, αλλά πολύ νόστιμη, συνταγή για σαλάχι.