Απ΄ την οικονομία στην υψηλή... μαγειρική;

γραμμένο από τον Αντώνη Κεφαλά
Στην κατηγορία Τέρψη θα διαβάσετε το κριτικό σχόλιο για την ”Σπονδή” γραμμένο από τον Αντώνη Κεφαλά. Θα αναρωτηθείτε ενδεχομένως όσοι από σας διαβάζετε χρόνια τώρα τα πονήματα του γνωστού δημοσιογράφου γύρω από την οικονομία ”Τι θέλει άραγε ο Κεφαλάς στο χώρο της γεύσης;” Ήρθε η ώρα λοιπόν να σας αποκαλύψουμε ένα ”μυστικό” που δεν είναι δα και τόσο μυστικό: ο Αντώνης Κεφαλάς με λαμπρές οικονομικές σπουδές είναι παράλληλα γευσιγνώστης –ερασιτέχνης!- και ο ίδιος μάγειρας gourmet par excellence, διακονών την υψηλή τέχνη της μαγειρικής όσο συχνά του επιτρέπει το βαρύ του πρόγραμμα, με ”πειραματόζωα” όλους εκείνους που είναι τυχεροί να παίξουν αυτό το ρόλο. Έτσι, εφοδιασμένος με την πείρα και την γνώση της γεύσης, βλέπει με διαφορετικό, κριτικό θα πρέπει να πούμε, μάτι αυτό που σερβίρουν τα εστιατόριά μας. Κι όχι μόνο από την πλευρά της ποιότητας του φαγητού, αλλά και του συνδυασμού με το κρασί, την παρουσίαση και το σέρβις. Ετσι, από την πένα του βγαίνουν, ενίοτε, πονήματα σαν κι αυτό που αναφέρεται στην ”Σπονδή”. Το in2life με μεγάλη του χαρά θα δημοσιεύει, όποτε έρχεται ο οίστρος στον Αντώνη, κριτικές του για τα εστιατόρια που επισκέπτεται εκτιμώντας ότι για τους περισσότερους από μας, αποτελούν revelation στην αναζήτηση γαστρονομικών απολαύσεων. ΥΓ: Κανονικά, θα έπρεπε να βάλουμε και μια φωτογραφία του κ. Κεφαλά στα άρθρα του, αλλά θα δυσκολεύαμε έτσι την αντικειμενικότητα που διασφαλίζει η... incognito παρουσία του, στους επώνυμους χώρους εστίασης...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v