Στις 30/9 η ετήσια έκθεση του Οινόκοσμου

Δε με ξεγελάτε εμένα, σας κατάλαβα από τη Νεμέα κιόλας, τις προάλλες... Έχετε γυρίσει από τις διακοπές διψασμένοι για καλό κρασί! Μην ανησυχείτε όμως, η σεζόν των οινικών εκδηλώσεων και εκθέσεων ανοίγει σύντομα. Δεν ξέρω αν θα είναι πολλές φέτος, πιστεύω όμως ότι θα είναι όλες καλές!


Την αυλαία, όπως κάθε χρόνο, ανοίγει ο Οινόκοσμος. Η πολύ αξιόλογη εταιρεία εισαγωγής και διάθεσης οίνων & ποτών είναι για άλλη μια φορά πιστή στο ραντεβού της με το οινόφιλο κοινό. Σημειώστε λοιπόν τα εξής: Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, ώρα 2 το μεσημέρι μέχρι 8 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο Σύνταγμα. Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα είμαστε εκεί!


Στην εκδήλωση θα δοκιμάσουμε νέες εσοδείες και ετικέτες από αγαπημένους παραγωγούς του παλαιού και νέου κόσμου, όπως Frescobaldi (Τοσκάνη), Jacquesson (Καμπανία), Boekenhoutskloof (Νότια Αφρική), Bodegas Roda (Ριόχα), Spy Valley (Νέα Ζηλανδία), Trapiche (Αργεντινή), Château Kefraya (Λίβανος), Quinta do Crasto (Πορτογαλία) και πολλούς άλλους. Α, μην ανησυχείτε, δεν ξέχασα ούτε τον Roberto Bava από το Πιεμόντε, ούτε την οικογένεια Πατεριανάκη από το Ηράκλειο - ίσα ίσα που τους ξεχωρίζω γιατί, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, θα έχουμε τη χαρά να τους (ξανα)δούμε από κοντά και να δοκιμάσουμε τα κρασιά τους όλοι μαζί!


Η σεζόν αρχίζει ωραία λοιπόν! Εύχομαι να συνεχιστεί ανάλογα, για να έχουμε πολλές ευκαιρίες να συναντιόμαστε, να δοκιμάζουμε ποιοτικά κρασιά και να περνάμε όμορφα!...

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v