Στη Foodrinco η διανομή των κρασιών Παλυβού

Τα νέα έρχονται μέσα από την αγορά και είναι πολύ "φρέσκα". Σύμφωνα με τις πηγές μου, λοιπόν, η συνεργασία αντιπροσώπευσης και διανομής των κρασιών του Κτήματος Παλυβού από την εταιρεία Foodrinco είναι πλέον επίσημα ανακοινώσιμη.


Το Κτήμα Παλυβού δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για εμάς τους οινόφιλους. Δημιούργημα του Νεμεάτη οινοποιού Γιώργου Παλυβού, πρόκειται για ένα από τα πλέον γνωστά και αξιόλογα οινοποιεία της ζώνης της Νεμέας, με μεγάλο και φανατικό κοινό, αλλά και με πλήθος διακρίσεων στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η Foodrinco είναι μια από τις πιο δραστήριες εταιρείες που εξειδικεύονται στις διανομές τροφίμων και ποτών, με ιστορία που μετράει ήδη 60 χρόνια στον κλάδο. Τον τελευταίο καιρό η εταιρεία έχει κάνει δυναμική είσοδο στον χώρο της διανομής κρασιών και ήδη αντιπροσωπεύει ένα ποιοτικό κι αναπτυσσόμενο portfolio οινοποιείων. Πέρα από το Κτήμα Παλυβού, που αποτελεί την τελευταία της "μεταγραφή", η Foodrinco διανέμει ήδη σε αποκλειστικότητα τα κρασιά του Κτήματος Χρυσοχόου από τη Νάουσα και της Limnos Organic Wines (Σαββόγλου-Τσιβόλας) από τη Λήμνο, καθώς και τα αποστάγματα της Οικογένειας Πιλαβά από την Πάτρα, ενώ κι άλλες παρεμφερείς συνεργασίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.


Η ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές της νέας αυτής συνεργασίας είναι μεγάλη, ενώ υπάρχει και έκδηλος ενθουσιασμός για τα φιλόδοξα κοινά σχέδια των δύο εταιρειών για το μέλλον. Αξίζει, άλλωστε, να αναφέρουμε ότι η συνεργασία δεν περιορίζεται απλά στην διανομή των προϊόντων, αλλά επεκτείνεται σε μια σειρά από νευραλγικούς τομείς όπως το marketing, η επικοινωνία, η διαχείριση της εικόνας αλλά και της σχέσης με το κοινό, κ.α. Και επειδή η δική μου σχέση με την Foodrinco είναι ιδιαίτερα στενή, καθώς πηγάζει από προσωπική φιλία κάποιων δεκαετιών με την ιδιοκτήτρια οικογένεια Βυτόγιαννη, σας διαβεβαιώ ότι μπορείτε να περιμένετε πολλές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ενέργειες που θα αφορούν στα οινοποιεία που η εταιρεία αντιπροσωπεύει, για να έχουν όλοι οι οινόφιλοι όμορφες ευκαιρίες να απολαμβάνουν τα κρασιά τους!


Α, και να μην το ξεχάσω: η Foodrinco αναζητά ένα νέο, φιλόδοξο και δημιουργικό στέλεχος για το Τμήμα Marketing & Social media. Αν ενδιαφέρεστε (ή γνωρίζετε κάποιον που θα ενδιαφερόταν για ένα τέτοιο ρόλο), η αγγελία της θέσης βρίσκεται στην άλλη άκρη αυτού εδώ του link.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v