Της π@#τάνας ο φαύλος κύκλος

Τι είναι η καταπάτηση μερικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μπροστά στο εθνικό μας σπορ που λέγεται κοινωνική κατακραυγή; Λεπτομέρεια, όπως και το ιατρικό απόρρητο.
Της π@#τάνας ο φαύλος κύκλος
γράφει ο Θοδωρής Διάκος
 
Σοβαρά δεν μπορώ να σκεφτώ πρόλογο γι’ αυτά που θα πω. Που είναι κρίμα, γιατί μ’ αρέσουν οι πρόλογοι, πολλές φορές οι πρόλογοί μου βγάζουν περισσότερο νόημα από το υπόλοιπο κείμενο.

Χωρίς πρόλογο, λοιπόν, let’s do dis. Ο εγκέφαλός μου έχει καεί τις τελευταίες δυο βδομάδες απ’ την σκέψη που έχω ρίξει για το θέμα των οροθετικών ιερόδουλων. Και σόρι, δεν ξαναχρησιμοποιώ αυτή τη λέξη, είναι αισχρή. Το γεγονός: άντρες που έκαναν σεξ χωρίς προφύλαξη με οροθετικές πόρνες. Το αποτέλεσμα: έχει γ@μηθεί ο Δίας (μαζί με τους πελάτες).

Κι όπως όλες οι θεωρίες συνομωσίας που σέβονται τον εαυτό τους, είναι θέμα που διχάζει περισσότερο κι απ’ την δουλειά της Μπιορκ μετά το 1998. Ποιος φταίει που οι πελάτες μπορεί να κόλλησαν και να κόλλησαν τις γυναίκες τους, τις γκόμενές τους και τα χρυσόψαρά τους; Ποιος φταίει που διαλύθηκαν οικογένειες;

Και δεν ξέρεις τι να απαντήσεις σ’ αυτό. Κανείς δεν ξέρει. Α, όχι, εκτός από τους τύπους που όρμηξαν στα κοινωνικά δίκτυα και τα καφενεία και άρχισαν να ουρλιάζουν ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ! Γιατί, ξέρεις, τα βιαστικά συμπεράσματα και η ζεστή δίψα για αίμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νεοέλληνα. Δεν μπορώ να πω πλέον ότι αυτή η πρόταση ήταν εντελώς στην πλάκα.
 
Πίσω στη φάση που δεν ξέρεις τι ν’ απαντήσεις. Ο τύπος δημοσίευσε γρήγορα φωτογραφίες των εν λόγω γυναικών, για να ξέρουμε όλοι στο εξής να τις αποφεύγουμε. Όταν βγω με το αμάξι μου να ψωνίσω μερικές π@#τάνες, και με σταματήσει μια από δαύτες, απλά θα πατήσω το γκάζι και θα κοιτάξω μπροστά. Συγγνώμη, δεν θα πάρω AIDS με το σεξ μου σήμερα. "Χριστέ μου, δες τες πώς είναι, ποιος θα πλήρωνε να τις γ@μήσει αυτές;" άκουσα ειλικρινά πολλούς να λένε. Γιατί επίσης ξέρεις πως το επάγγελμα της πόρνης στην Ελλάδα είναι γκλάμορους, εδώ οι τύπισσες στην Ολλανδία κατέβηκαν σε απεργία ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας στα πρότυπα της Ελλάδας. Θέλουν να γίνουν κι αυτές Χελήν.
 
Και μια που το ‘φερε η κουβέντα, μια παρένθεση για την Ολλανδία. Το δικαστήριο της Χάγης, μετά από χρόνια τσιρίδας και κατακραυγής νομιμοποίησε το κόμμα των παιδεραστών. Αίσχος, αηδία, ντροπή. Και περισσότερη τσιρίδα ο νεοέλληνας: καταραμένοι παλιοανώμαλοι ολλανδοί που τα ‘χουν όλα ελεύθερα και παίρνουν πρέζα και παντρεύονται οι πούστηδες και πάνε και με παιδάκια τώρα! Συγγνώμη, και το λες αυτό εσύ, που δυο βδομάδες πριν έβαλες την Χρυσή Αυγή στη Βουλή; Μ’ αυτή τη λογική, αν ο ολλανδός είναι παλιοανώμαλος παιδεραστής, εσύ δεν είσαι, πώς το λένε –νεοναζί!

Πόσο μ’ αρέσει όταν γίνομαι ορθολογιστής!

Πίσω στη φάση που στην Ελλάδα καταπατούν βασικά ανθρώπινα δικαιώματα. Θα μου πεις, αυτές οι γυναίκες είναι κινητές βόμβες HIV, σωστά; Καλά έκαναν κι έδωσαν τα στοιχεία και τον ιατρικό τους φάκελο στη δημοσιότητα, ο κόσμος πρέπει να είναι ασφαλής, οι οροθετικοί είναι επικίνδυνοι! Σωστά; Και πόσο βολικό, να γίνεται σε προεκλογική περίοδο. Θα πατάξουμε τη μάστιγα του AIDS, ή έστω την μάστιγα της π@#τάνας που σπέρνει τον τρόμο!

Με όλη την σοβαρότητα όμως (όσο δύσκολο κι αν μου είναι αυτό). Αυτό είναι μόνο η αρχή. Σήμερα είναι οι οροθετικοί, που είναι ήδη στιγματισμένοι και εύκολος στόχος. Αύριο θα είναι όλοι οι υπόλοιποι. Οι πόρνες ήταν απλά το τεστ, ας δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος όταν παραβιάζουμε το ιατρικό απόρρητο, α, δεν έχουν πρόβλημα, yay! Ποιος σου λέει πως δεν θα γυρίσουν αύριο να σου πουν, ο Θοδωρής Διάκος είναι επικίνδυνος, αυτά που γράφει είναι κακά για την νεολαία, με τις θεωρίες συνομωσίας του και τα shock jock κόλπα του, παρακαλείται όποιος τον γνωρίζει να κρατάει τις αποστάσεις του. Να κι ο ιατρικός του φάκελος για να το αποδείξουμε, το παιδί είναι μικροβιολογικό εργαστήριο νευρώσεων!

Ελπίζω τουλάχιστον να λιθοβολιστώ δημόσια, να γίνω οσιομάρτυρας και να ξεκινήσω νέο κίνημα αγανακτισμένων. Γιατί, ξέρεις, this is how we roll in Hellas.


Σήμερα είναι οι οροθετικοί, που είναι ήδη στιγματισμένοι και εύκολος στόχος. Αύριο θα είναι όλοι οι υπόλοιποι. Οι πόρνες ήταν απλά το τεστ, ας δούμε πώς θα αντιδράσει ο κόσμος όταν παραβιάζουμε το ιατρικό απόρρητο, α, δεν έχουν πρόβλημα, yay!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v