25η Μαρτίου στη Βόρεια Ελλάδα

 Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι πιο πολύ με βλέπει η Βόρεια Ελλάδα απ' ότι το σπίτι μου! Έτσι, μόλις λίγες μέρες αφού γύρισα από τη Θεσσαλονίκη και τον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου, ξαναφεύγω για 4ήμερη περιήγηση, αυτή τη φορά στην πανέμορφη Βορειο-Ελλαδίτικη ύπαιθρο.


Μετά από προσωπική πρόσκληση από τον ΕΟΤ, θα έχω την ευκαιρία να γυρίσω τέσσερις από τους ωραιότερους νομούς της Μακεδονίας. Έτσι, θα επισκεφτώ ξενώνες, ταβέρνες, κελάρια και οινοποιεία, καθώς και χώρους γενικότερου τουριστικού ενδιαφέροντος σε μέρη όπως η Σιάτιστα, η Καστοριά, οι Πρέσπες, το Νυμφαίο, το Βελβεντό, κλπ. Και βέβαια μπορεί προτεραιότητα για μένα να είναι το κρασί και οι αυθεντικές τοπικές γεύσεις, ωστόσο θα έχω την ευκαιρία να δω από κοντά τις γενικότερες τουριστικές υποδομές που διαθέτει η ευρύτερη περιοχή.


Όπως καταλαβαίνετε, το 4ήμερο προμηνύεται άκρως απολαυστικό. Απ' ότι με βεβαιώνουν οι διοργανωτές του ταξιδιού, θα υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλα τα μέρη στα οποία θα διαμείνουμε, οπότε - καθότι θα ταξιδεύω πλήρως εξοπλισμένος, όπως πάντα - υπόσχομαι να μοιραστώ μαζί σας όλες τις όμορφες εμπειρίες που θα μας επιφυλάξει η διαδρομή. Αν δεν τα καταφέρω, θα τα ξαναπούμε από βδομάδα!... 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v