Τη Δευτέρα τα φετινά ΒορΟινά

Είμαι σίγουρος ότι πλέον είμαστε όλοι ενήμεροι, οπότε απλά υπενθυμίζω. Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου τα ΒορΟινά, η αγαπημένη έκθεση των κρασιών του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, κατεβαίνει για 8η χρονιά στην Αθήνα.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα 37 μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βόρειας Ελλάδας, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει παλαιές και νέες ετικέτες, καθώς και τα πρώτα δείγματα του τρύγου 2011. Στο ίδιο πλαίσιο, μάλιστα, διοργανώνεται και μία πολύ ενδιαφέρουσα δραστηριότητα που αξίζει να σημειώσετε και να μη χάσετε: από τις 6 ως τις 8 το απόγευμα, θα διεξαχθεί Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας Μονοποικιλιακών Βορειοελλαδίτικων Κρασιών, και οι νικητές θα βραβευτούν σε τελετή που θα ακολουθήσει, με έπαθλα ειδικές μεγάλες εμφιαλώσεις κρασιών των μελών της ένωσης!


Τα ΒορΟινά 2012 θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα «Grand Ballroom» του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, με ωράριο 12:00-18:00 για τους επαγγελματίες (είσοδος με πρόσκληση) και 18:00-22:00 για το οινόφιλο κοινό (είσοδος €5). Για περαιτέρω λεπτομέρειες και πληροφορίες: Οίνοι Βορείου Ελλάδος, τηλ. 2310-281617, www.winesofnorthgreece.gr.


 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v