«Κλαίνε θρηνούνε τα βουνά…»

O Ιοβόλος προσπαθεί να κρατήσει χαρακτήρα και να σεβαστεί (όσο μπορεί) τον θάνατο ενός ηγέτη, ενός ανθρώπου. Αλλά και αυτοί οι γ(*&@@% Βορειοκορεάτες είναι απίστευτοι!
Ο Ιοβόλος προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο του Βορειοκορεάτη ηγέτη, να κάνει τα στραβά μάτια στα ανεκδιήγητα βίντεο με τους «θρήνους» του λαού, να αγνοήσει την συγκινητική επιστολή συμπαράστασης του ΚΚΕ και τα χιλιάδες ξεκαρδιστικά memes που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο (όπως αυτάκαι αυτά). Προσπαθεί να κρατήσει χαρακτήρα και να σεβαστεί (όσο μπορεί) τον θάνατο ενός ηγέτη, ενός ανθρώπου. Αλλά και αυτοί οι γ(*&@@% Βορειοκορεάτες είναι απίστευτοι!

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ειδησεογραφικού πρακτορείου KCNA, ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ-Ιλ έχει προκαλέσει μια σειρά από ανεξήγητα καιρικά φαινόμενα. Ναι. Μετά τα λίτρα δακρύων του λαού, ήρθε η σειρά της φύσης να αποτίνει φόρο τιμής στον μακαρίτη. Πώς;

Θρήνος 1 (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από το πρακτορείο): Μια παγωμένη λίμνη κοντά στο μέρος που γεννήθηκε ο Κιμ Γιονγκ-Ιλ ράγισε «τόσο δυνατά που έμοιαζε να ταρακουνά τον παράδεισο και τη γη».
Θρήνος 2: Μια μυστηριώδης λάμψη εθεάθη σε απομακρυσμένη βουνοκορφή.
Θρήνος 3: Χιονοθύελλα έπληξε την χώρα την ώρα του θανάτου του.
Θρήνος 4: Μετά το τέλος της χιονοθύελλας εμφανίστηκε ένα μήνυμα γραμμένο στο βράχο: «"Βουνό Παέκτου, ιερό βουνό της επανάστασης. Κιμ Γιονγκ-Ιλ", το οποίο έλαμψε για λίγο.
Θρήνος 5: Την ημέρα του θανάτου του, ένας πελαργός έλαβε στάση «θρήνου» στο άγαλμα του πατέρα του Κιμ Γιονγκ-Ιλ στην πόλη Χαμχούνγκ.

Και είναι να αναρωτιέσαι: Επίτηδες το κάνουν; Πολύ πιθανό. Όπως και να’ χει, τα παραπάνω «ανεξήγητα» φαινόμενα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Και ο Ιοβόλος σε παγκόσμια αποκλειστικότητα σας τα αποκαλύπτει:

* Στο χώμα δίπλα από το σημείο ταφής του ηγέτη θα φυτρώσουν σημαιάκια της Β. Κορέας.
* Τα σκυλιά θα ζευγαρώνουν με τις γάτες.
* Τα ραδίκια θα φυτρώνουν ανάποδα.
* Στην παγωμένη λίμνη δίπλα στον τόπο που γεννήθηκε θα κάνουν πατινάζ μαυροφορεμένα Γέτι.
* Οι κατσαρίδες θα γίνουν ανθεκτικές στα εντομοκτόνα.
* Το βουνό στο οποίο παρατηρήθηκε η λάμψη θα πάρει την μορφή του μεγάλου ηγέτη και τέλος
* Οι γάιδαροι θα πετάξουν.

Ο Θεός να τους προστατέψει τους κακόμοιρους τους ανθρώπους. Αν και πλέον πολύ φοβάμαι ότι έχει ακόμα και αυτός έχει αποκτήσει την μορφή του Κιμ Γιονγκ-Ιλ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v