Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά 2011

Δεν μπορώ άλλο να ακούω για κουρέματα, περικοπές, φοροεπιδρομές, κλπ. Σε όλη αυτή τη μαυρίλα, όμως, έχω τη λύση, και αυτή δεν είναι άλλη από το κρασί. Όχι, δεν εννοώ να πιούμε "το Βόσπορο" μπας και ξεχάσουμε τα προβλήματά μας, αλλά τουλάχιστον να ξαναβρεθούμε και να δοκιμάσουμε μαζί μερικά από τα καλύτερα κρασιά της Ελλάδας.


Αυτό λοιπόν θα κάνουμε την άλλη Κυριακή, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton. Γιατί στις 6 Νοεμβρίου, για άλλη μια χρονιά, η έκθεση Οίνοι Πελοποννήσου Φυσικά θα μας υποδεχτεί για να μας προσφέρει ό,τι καλύτερο παράγουν οι πολλές και αξιόλογες οινοπαραγωγικές ζώνες της Πελοποννήσου.Θα συμμετάσχουν 30 οινοποιεία, ενώ, πέρα από τη δοκιμή των κρασιών και την επαφή με τους οινοποιούς, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 6 επετειακές φιάλες magnum.


Οι πόρτες της φετινής εκδήλωσης "Οίνοι Πελοποννήσου Φυσικά" θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ. Η διοργάνωση γίνεται από την Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στη διοργανώτρια εταιρεία Vinetum (210-7660560 / [email protected]).


Εγώ θα είμαι εκεί, με μεγάλη χαρά, και ελπίζω ότι κι εσείς θα κάνετε το ίδιο. Όχι (μόνο) επειδή είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε το Ελληνικό κρασί - αυτό είναι αυτονόητο, αλλά και στην παρούσα χρονική στιγμή μπορεί να ακούγεται λίγο γραφικό - αλλά επειδή είναι (άλλη) μία καλή ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι παρέα τα πολύ καλά κρασιά του Πελοποννησιακού αμπελώνα!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v